Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη «Γη της Ελιάς» είναι ακόμα πιο όμορφη... χωρίς μακιγιάζ!
Media

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη «Γη της Ελιάς» είναι ακόμα πιο όμορφη... χωρίς μακιγιάζ!

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου πόσταρε ακόμα μια φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αυτό που παρατηρήσαμε είναι το λαμπερό και απίθανο δέρμα της!

Την παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά από την δραματική σειρά του MEGA "Η Γη της Ελιάς" μέσα από τον ρόλο της Ιουλίας Βρεττάκου.

H Aντιγόνη Κουλουκάκου έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με το μόντελινγκ και το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρει να περιποιείται τον εαυτό της μοναδικά, μιας και είναι κάτι που της αρέσει πολύ και προσπαθεί πάντα να είναι... στην τρίχα. Στην τηλεοπτική σειρά του Mega, την βλέπουμε με ελάχιστο μακιγιάζ σχεδόν πάντοτε, μιας και λατρεύει να είναι φυσική και να μην κάνει υπερβολές στην εμφάνισή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media της και ιδιαίτερα στο Instagram, όπου δημοσιεύει διαρκώς στιγμιότυπα τόσο από τα γυρίσματα της σειράς, όσο και από την καθημερινότητά της. Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι, σε γενικές γραμμές, αποφεύγει το μακιγιάζ, ενώ προτιμά σε καθημερινή βάση να κάνει έναν πολύ καλό καθαρισμό, τον οποίο και συνδυάζει με την απόλυτη ενυδάτωση. Πρόσφατα, δημοσίευσε ένα ακόμα στιγμιότυπο από μια χαλαρή ημέρα της και είδαμε ότι το δέρμα της είναι αψεγάδιαστο και πάρα πολύ λαμπερό.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/CfUKn0bIhXJ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved