Άγριες Μέλισσες: Η Διδασκάλου αποχαιρετά το Διαφάνι έξω από το σπίτι των Σταμίρηδων - Επικό βίντεο
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Διδασκάλου αποχαιρετά το Διαφάνι έξω από το σπίτι των Σταμίρηδων - Επικό βίντεο

Άγριες Μέλισσες: Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, που τρία χρόνια τώρα έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού φτάνει στο τέλος της.

Οι τηλεθεατές την λάτρεψαν τόσο πολύ που ταυτίστηκαν ιδιαίτερα με τους ρόλους και τους ηθοποιούς.

Ανάμεσα στους ρόλους που κάποιοι αγάπησαν ή μίσησαν ήταν αυτός της Μυρσίνης Σεβαστού που την υποδύθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου. Η ηθοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει την σειρά και έτσι έκανε μία αποχαιρετιστήρια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα πόσταρε ένα βίντεο, που απεικονίζεται η ίδια στο Διαφάνι να αγναντεύει το σπίτι των Σταμίρηδων.

«Τελευταίες μέρες γυρισμάτων. Μια δουλειά που είναι απάντηση σε προσευχές. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συντελεστές, τους συναδέλφους ηθοποιούς, τη σκηνοθετική ομάδα, τους ενδυματολόγους, την υπέροχη συγγραφική ομάδα, την εταιρεία παραγωγής του κ. Καραγιάννη και τον @ant1. Καλή αντάμωση και σε άλλες υπέροχες εμπνευστικές δουλειές!» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Διδασκάλου στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Τις τελευταίες μέρες αρκετοί πρωταγωνιστές της σειράς δημοσιεύουν διάφορα βίντεο και φωτογραφίες από τα backstage, θέλοντας κι εκείνοι με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετήσουν το αγαπημένο τους Διαφάνι. Συγκίνηση και χαρά δηλώνουν στις δημοσιεύσεις τους ο κάθε ηθοποιός ξεχωριστά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved