Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Σταυρούλας μετά την αποχώρησή της - «Μέσα μου νιώθω red»
Media

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση της Σταυρούλας μετά την αποχώρησή της - «Μέσα μου νιώθω red»

Survivor: Η Σταυρούλα Χρυσαείδη ήταν εκείνη που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, καθώς δεν πήρε τις απαραίτητες θετικές ψήφους του κοινού.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στην Ελλάδα χθες (4/7) το βράδυ, όπου την περίμενε μια έκπληξη από τον σύντροφό της, με τον οποίο τον Σεπτέμβριο θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Σήμερα (5/7) η Σταυρούλα Χρυσαειδή θέλησε να επιστρέψει μετά από πέντε μήνες απουσίας στα social media και έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια έγραψε:«Eνα όμορφο ταξίδι έλαβε τέλος για μένα.. κρατάω τόσες αναμνήσεις και τόσες όμορφες εμπειρίες , εμπειρίες ζωής που θα με συντροφεύουν στην υπόλοιπη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων που βρέθηκα σε αυτούς τους στίβους μάχης και έτρεξα με την μπλε και την κόκκινη ομάδα, αλλά ξέρετε εγώ μέσα μου νιώθω πάντα #red και θα είμαι πάντα #red.

Γνώρισα ανθρώπους που θα τους έχω στην καρδιά μου και στη ζωή μου και είμαι τόσο περήφανη για αυτούς!! Και πάνω από όλα ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη σας και την υποστήριξη σας‼ Χωρίς εσάς δεν θα είχα φτάσει ως εδώ! Ένα ευχαριστώ είναι λίγο… αλλά ευχαριστώ που με πιστέψατε και που με αγαπήσατε τόσο!».

Δείτε στην gallery την ανάρτηση της Σταυρούλας Χρυσαείδη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved