Survivor Ημιτελικός: Ο Χρήστος Δάντης στηρίζει το «βουνό» του, Aσημίνα και γίνεται viral
Media

Survivor Ημιτελικός: Ο Χρήστος Δάντης στηρίζει το «βουνό» του, Aσημίνα και γίνεται viral

Survivor: Μόλις μια ανάσα πριν τη βραδιά του ημιτελικού που θα φέρει τους δυο από τους τέσσερις παίκτες στις καρέκλες του μεγάλου τελικού και ο Χρήστος Δάντης στηρίζει την αγαπημένη του, Ασημίνα και τα βίντεο του γίνονται viral.

Ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης είναι οι δύο παίκτες που βρίσκονται ήδη στον ημιτελικό και απομένει μια ακόμα θέση την οποία διεκδικούν η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

To τηλεοπτικό κοινό είναι αυτό που θα αποφασίσει, αφού οι γραμμές παραμένουν ανοιχτές μέχρι απόψε το βράδυ οπότε και θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την τρίτη θέση του ημιτελικού. Μέχρι τότε όμως τον δικό τους αγώνα δίνουν και οι άνθρωποι που είναι στο πλευρό των παικτών, όπως ο Χρήστος Δάντης που στηρίζει το δικό του «βουνό».

Ο τραγουδιστής κοινοποίησε φωτογραφίες της Ασημίνας Χατζηανδρέου και έγραψε:

«Μαχήτρια και βουνό μου Καλή Επιτυχία!».

«Στην αρχή φρίκαρα με την ιδέα του Survivor» είπε η Ασημίνα στο τελευταίο συμβούλιου του νησιού και αποκάλυψε ότι το είπε στους γονείς της και τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη μόλις λίγες μέρες πριν φύγει.

Μάλιστα, όπως τόνισε, όταν το έμαθε ο γνωστός τραγουδοποιός φρίκαρε γιατί γνωρίζει ότι είναι πεισματάρα και θα έκανε πολύ καιρό να επιστρέψει όμως μετά αποφάσισε να τη στηρίξει σε κάθε της επιλογή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved