Survivor: Το gossip-tv στον μεγάλο ημιτελικό! Λεπτό προς λεπτό όσα γίνονταν στο Άλσος Βεΐκου!
Media

Survivor: Το gossip-tv στον μεγάλο ημιτελικό! Λεπτό προς λεπτό όσα γίνονταν στο Άλσος Βεΐκου!

Survivor Ημιτελικός: Αύριο θα γνωρίζουμε τον μεγάλο νικητή του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, όμως σήμερα, στο τέλος της βραδιάς, θα μάθουμε ποιοι από τους τέσσερις φιναλίστ θα κονταροχτυπηθούν για το μεγάλο έπαθλο του τελικού! 

Εννοείται πως το gossip-tv δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια βραδιά όπου η αγωνία όλων των εμπλεκόμενων είχε χτυπήσει κόκκινο από νωρίς!

Η βραδιά, όπως έχουμε συνηθίσει, φιλοξενείται στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι με τους πρώτους πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να εμφανίζονται αρκετά νωρίς στον χώρο. Πρώτοι και καλύτεροι μάλιστα ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Σάκης Αρσενίου οι οποίοι με το που είδαν ο ένας τον άλλον έσπευσαν να αγκαλιαστούν και να πουν τα νέα τους.

Μάλιστα, οι δύο άντρες έφτασαν πολύ νωρίς αφού παρά το γεγονός ότι η live προβολή του ημιτελικού ξεκινούσε στις 9, εκείνοι βρέθηκαν στο Άλσος Βεΐκου από τις 6.30 το απόγευμα.

Λίγη ώρα αργότερα είδαμε τον Γιώργο Ταλάντσεβ και τον Γιώργο Κατσαούνη να καταφτάνουν με πολύ καλή διάθεση στο Άλσος και να σπεύδουν αμέσως για να μιλήσουν στους φαν τους που ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους! Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Από νωρίς, σχεδόν δύο ώρες πριν την έναρξη του live στο Άλσος Βεΐκου εμφανίστηκε και ο Γιώργος Λιανός ο οποίος φυσικά θα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της αποψινής βραδιάς. Δείτε πλάνα από την άφιξή του:

Στη βραδιά δεν θα μπορούσαν να μη δώσουν το παρών και οι οικογένειες των φιναλίστ, όπως εκείνη του Άρη Σοϊλέδη. Δείτε παρακάτω πλάνα από την άφιξή τους:

O Χικμέτ από το Τουρκικό Survivor έδωσε το παρών στον ελληνικό ημιτελικό για να τον παρακολουθήσει και μάλιστα φωτογραφήθηκε με πολλούς Έλληνες παίκτες. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Γιώργος Κατσαούνης όταν εμφανίστηκε στον χώρο, δέχτηκε με χαρά να φωτογραφηθεί σε selfies με φαν της. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με την άφιξη των περισσότερων από τους παίκτες που έλαβαν φέτος μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης:

Να θυμίσουμε ότι απόψε οι φιναλίστ που βρέθηκαν στη διάθεση του κοινού αρχικά ήταν τέσσερις. Ο Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης Σχίζας, η Μαίη Εμμανουηλίδου και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Από αυτούς, σχεδόν στην αρχή της βραδιάς, αποχώρησε η Μαίη και η βραδιά συνεχίστηκε με τους τρεις φιναλίστ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved