Μαρία Αντωνά: Η απάντηση για την αντίδρασή της στο άκουσμα του αποτελέσματος, που έγινε viral
Media

Μαρία Αντωνά: Η απάντηση για την αντίδρασή της στο άκουσμα του αποτελέσματος, που έγινε viral

Την απάντησή της για το «παγωμένο» της βλέμμα όταν άκουσε πως ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor και όχι ο σύντροφός της, Άρης Σοϊλέδης, σχολίασε η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Είναι γεγονός πως αυτό το πλάνο έγινε viral από τα πρώτα λεπτά του μεγάλου φινάλε με την παρουσιάστρια να λέει πως:

«Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο! Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα», είπε και συνέχισε:

«Ήταν κάτι πάρα πολύ αυθόρμητο. Τον Στάθη τον αγκάλιασα και πίσω στο backstage και του ευχήθηκα να δει και το παιδί του. Δεν ήταν απέναντι στον Στάθη αυτό το πράγμα και ειλικρινά θέλω να το διευκρινίσω, αφού έχω το δημόσιο βήμα της τηλεόρασης. Μην παρερμηνεύετε παιδιά κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω, έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του», τόνισε η Μαρία Αντωνά.

Μόλις λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και τις αναμνηστικές φωτογραφίες, ο Άρης Σοϊλέδης πήρε τον δρόμο για το σπίτι όμως για λίγα λεπτά μίλησε και στους δημοσιογράφους γι' αυτή τη μοναδική και αξέχαστη, όπως είπε εμπειρία.

«Μία απίστευτη εμπειρία φτάνει στο τέλος της. Μία πολύ όμορφη αλλά ταυτόχρονα και μία πολύ δύσκολη εμπειρία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου αυτόν τον κόσμο που με στήριξε για να φτάσω μέχρι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τον Στάθη» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι το άξιζε να είναι ο νικητής. Όχι ότι εγώ δεν άξιζα, λέω όμως ότι άξιζε και εκείνος. Πραγματικά αυτή η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη για όλη μου τη ζωή. Οι δυσκολίες ήταν αυτές που καθήμενος σε αυτή την καρέκλα έχεις τόση μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που μέσα από αυτές τις δυσκολίες έξι μηνών κατάφερες να φτάσεις στον τελικό οπότε για μένα έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία αυτό».

Ο Άρης Σοϊλέδης κατέληξε λέγοντας: «Επίσης μεγάλη σημασία έχει ότι έκανα και τους δικούς μου ανθρώπους υπερήφανους. Οπότε είναι αυτό που μου μένει. Μία πικρία στο τέλος αλλά μία πάρα πολύ όμορφη εμπειρία και είμαι σίγουρος ότι θα το ξαναέκανα με μεγάλη ευκολία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved