Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Με κάποιες καταγγελίες σοκαρίστηκα, είμαι με το πλευρό των θυμάτων»

Gossip-tv Team

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Open Weekend και την Ελένη Τσολάκη.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μητρότητα, στο κίνημα metoo αλλά και στις συμβουλές που της έχει δώσει ο πατέρας της.

Αρχικά η ίδια δήλωσε:«Είμαι η μαμά που μπορώ να τα συνδυάσω όλα, ώστε να έχω μια σχέση με τα παιδιά μου που θα είναι ανοιχτή, να μη φοβούνται να μου πουν το οτιδήποτε και να συζητάμε ό,τι μπορεί να τους απασχολεί. Τα παιδιά μου αντιλαμβάνονται ότι το MeToo δεν υπάρχει μόνο στον χώρο του θεάτρου, έχουν δική τους κριτική σκέψη. Το ξέρουν αυτό το κομμάτι και πώς να το διαχειριστούν. Έμειναν απορημένοι με το πώς μπορούν οι άνθρωποι να συμπεριφέρονται μεταξύ τους».

Στη συνέχεια ανέφερε:«Με κάποιες καταγγελίες σοκαρίστηκα. Με θλίβει. Χαίρομαι που αυτές οι υποθέσεις έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και φυσικά είμαι με το πλευρό των θυμάτων. Όποια απόφαση και αν παρθεί θα πρέπει να τη σεβαστούμε. Μου φαίνεται δύσκολο να συνεργαζόμουν με κάποιον από τους καταγγελλόμενους αν αθωώνονταν. Από την άλλη αν ένας άνθρωπος αθωωθεί θεωρητικά θα πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει τη ζωή του, χωρίς αυτό το στίγμα».

Τέλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε:«Ο μπαμπάς μου έλεγε λίγα αλλά ουσιαστικά. Έχω κρατήσει τη συμβουλή του που μου έλεγε να μη φοβάμαι, να πειραματιστώ, να δοκιμαστώ, να αποτύχω. Ήταν ο ατρόμητος στην οικογένεια. Όταν είναι να έρθει ο έρωτας… θα έρθει. Αυτά δεν τα ξέρει ποτέ κανείς».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved