Στάθης Σχίζας: Το Survivor, η κόρη του και η σχέση που διατηρεί σήμερα με την μητέρα της (video)
Media

Στάθης Σχίζας: Το Survivor, η κόρη του και η σχέση που διατηρεί σήμερα με την μητέρα της (video)

Ο Στάθης Σχίζας ήταν αυτός που αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor.

Ο ίδιος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Όλα Γκουντ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νίκη που πήρε από τον Άρη Σοϊλέδη στον μεγάλο τελικό, την κόρη του αλλά και την σχέση που διατηρεί με την μητέρα της.

Πιο συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας δήλωσε:«Η Χρυσούλα μου είναι εννέα ετών. Ήταν φανατική του Survivor, όταν της είπα ότι θα πάω στο παιχνίδι μας άκουσε όλος ο Βύρωνας. Χάρηκε πάρα πολύ, ξετρελάθηκε. Μου είπε να πάω στην κόκκινη ομάδα και ότι θα με βλέπει.Την πήρε ο ύπνος. Δεν άντεξε να δει το αποτέλεσμα. Πήγα το επόμενο πρωί και τη βρήκα, ήταν λίγο μαζεμένη γιατί είχε να με δει καιρό αλλά σιγά σιγά ανοίχτηκε».

Και πρόσθεσε:«Ήμουν σε σχέση με αυτή την κοπέλα, λίγο διάστημα. Ήμουν 21 και εκείνη 24. Της είπα ότι η απόφαση θα είμαι δίπλα της σε ότι κι αν επιλέξει να κάνει. Το κρατήσαμε, και ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Μετά από 7-8 μήνες χωρίσαμε αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση, πάνω από όλα είμαστε γονείς. Αποφασίζουμε μαζί για το παιδί, το βλέπω κάθε μέρα, την παίρνω και τα Σαββατοκύριακα. Είμαστε πολύ καλά».

Για το Survivor ο Στάθης Σχίζας είπε:«Πάντα στη ζωή μου κοιτάζω κοντά για να πηγαίνω μακριά. Προφανώς και δεν μπορούσα να σκεφτώ τη μέρα που μπήκα στο Survivor ότι σε πέντε μήνες θα ήμουν στον τελικό. Πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού ότι αυτός είναι ο στόχος και εκεί θέλω να φτάσω αλλά πάντα κοίταζα να περνάει βδομάδα με τη βδομάδα για να ζω κιόλας το παιχνίδι. Δεν μπορώ να σκέφτομαι τον τελικό από την πρώτη βδομάδα που έχω μπει μέσα, είναι και ψυχοφθόρο, σου φαίνεται ατελείωτο. Βδομάδα με τη βδομάδα όμως κύλησε πιο όμορφα, πιο ευχάριστα και πιο γρήγορα ως τον τελικό. Όταν είχαμε μείνει πλέον τέσσερις, είπα πως όλα είναι πιθανά. Τέσσερα άτομα ήμαστε, για να έχω μείνει και να έχω περάσει κάποιες ψηφοφορίες, κάποιοι άνθρωποι με πιστεύουν και έχουν ταυτιστεί μαζί μου οπότε γιατί όχι».

Τέλος ο ίδιος ανέφερε:«Νομίζω ότι τα προηγούμενα Survivor τα είχαν πάρει οι πιο δυνατοί αγωνιστικά παίκτες. Νομίζω όμως ότι σε αυτό το Survivor για πρώτη φορά ο κόσμος έκρινε με ένα σύμπλεγμα πραγμάτων. Καλός ήμουν αγωνιστικά αλλά, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ο Άρης ήταν ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά. Τα τελευταία αγόρια, που είχαμε μείνει, ήμασταν όλοι πάνω κάτω πολύ δυνατοί αλλά ο Άρης ήταν πιο πάνω και ήταν πάρα πολύ καλός παίκτης. Αντικειμενικά να μιλάμε ο Άρης ήταν πάρα πολύ καλός παίκτης».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved