X-Factor Τελικός: Η Κατερίνα Λαζαρίδου είναι η μεγάλη νικήτρια του σόου- Ξέσπασε σε κλάματα!
Media

X-Factor Τελικός: Η Κατερίνα Λαζαρίδου είναι η μεγάλη νικήτρια του σόου- Ξέσπασε σε κλάματα!

X-Factor Τελικός: Μετά από ένα συγκλονιστικό ταξίδι γεμάτο μουσική, η Κατερίνα Λαζαρίδου κατάφερε να κερδίσει τον μεγάλο τίτλο, ενώ την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης. 

Το αγαπημένο μουσικό σόου έριξε αυλαία το βράδυ της Κυριακής 10 Ιουλίου, με τους πέντε φιναλίστ του τελικού να δίνουν τον καλύτερό τους αυτό επί σκηνής, για να καταφέρουν να κατακτήσουν το όνειρό τους.

Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, η Έλενα Παναγιωτίδου και η Κατερίνα Λαζαρίδου ήταν εκείνοι που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και την δεύτερη φάση του τελικού. Ο Ανδρέας Γεωργίου όταν ξεκίνησε να ανακοινώνει τα αποτελέσματα, είπε ότι στην αρχή θα ανακοινώσει τον παίκτη εκείνον, ο οποίος και θα κέρδιζε τις 50 χιλιάδες ευρώ. Αυτός ήταν ο Άγγελος από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, η οποία και πανυγήριζε έξαλλα κατά την διαρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Όλα κρίθηκαν ανάμεσα στην Έλενα Παναγιωτίδου και την Κατερίνα Λαζαρίδου, οι οποίες αγκαλιασμένες με τους μέντορές τους, περίμεναν με υπομονή το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου στέφθηκε η μεγάλη νικήτρια του X Factor, με την ίδια να μην μπορεί με τίποτα να το πιστέψει ενώ παράλληλα αμέσως ξέσπασε σε κλάματα. Ο Ανδρέας Γεωργίου μάλιστα είπε ότι είναι η πρώτη φορά που γυναίκα κερδίζει το X Factor.

Η Κατερίνα μετά από την νίκη της θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό ενώ παράλληλα τόνισε το πόσο πολύ σημαντικό είναι να κυνηγάει κάποιος τα όνειρά του: " Πριν από λίγους μήνες, τραγουδούσα μπροστά στην οθόνη του κινητού μου και έκλαιγα γιατι πίστευα ότι δεν θα κάνω τίποτα στη μουσική και σε αυτό τον χώρο. Σήμερα είμαι εδώ και το σηκώσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ όλους".

Δείτε παρακάτω τις εμφανίσεις της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved