Γκουντάρας: Η πρώτη ανάρτηση μετά το οριστικό τέλος του «Όλα Γκουντ» - «Αυτό ήταν…‼Τελείωσε»
Media

Γκουντάρας: Η πρώτη ανάρτηση μετά το οριστικό τέλος του «Όλα Γκουντ» - «Αυτό ήταν…‼Τελείωσε»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να ευχαριστήσει για ακόμα μία φορά τους τηλεθεατές.

Χθες (17/7) έπεσε οριστική αυλαία στην εκπομπή, «Όλα Γκουντ», καθώς ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του Ναταλί Κάκκαβα δεν ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Από την έναρξη της τελευταίας τους εκπομπής στο πλατό επικρατούσε ένα κλίμα συγκίνησης με τον Γρηγόρη να τρολάρει την σύζυγο και συμπαρουσιάστρια του, Ναταλί Κάκκαβα για τα δάκρυά της, ωστόσο όταν ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσει το κοινό, λύγισε κι εκείνος ενώ η Ναταλί ξέσπασε σε λυγμούς.

Λίγες ώρες αργότερα ο παρουσιαστής έκανε μια ανάρτηση στα social media, καθώς θέλησε να αποχαιρετήσει για ακόμα μία φορά τους τηλεθεατές, γράφοντας μάλιστα και μερικά τρυφερά λόγια για την σύζυγό του Ναταλί Κάκκαβα.

«Αυτό ήταν…‼Τελείωσε και αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι. Υγεία και πάμε για άλλα… Σας ευχαριστώ όλους,ακόμη και εσάς…ξέρετε. Ναταλί, σου το έχω ξαναπεί αλλά θέλω και να το γράψω‼ Σε θαυμάζω για το ζήλο,το πάθος,τη σπιρτάδα στα μάτια και τον επαγγελματισμό σου με ότι καταπιάνεσαι. Ο άνδρας σου να ξέρεις πως είναι πολύ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για εσένα σε όλα τα επίπεδα» έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δείτε στην gallery την ανάρτησή του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved