Σασμός spoiler: Ο Φραγκιαδάκης σε πανικό! Το πρόσωπο που θα φέρει αναστάτωση στην κηδεία του Άγγελου
Media

Σασμός spoiler: Ο Φραγκιαδάκης σε πανικό! Το πρόσωπο που θα φέρει αναστάτωση στην κηδεία του Άγγελου

Σασμός spoiler: Πολύ δυνατά θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς, όπως ακριβώς έκλεισε! Ο Φραγκιαδάκης σε πανικό με το πρόσωπο που θα εμφανιστεί στην κηδεία του Άγγελου. 

Το φινάλε ήταν δραματικό με τη δολοφονία του Άγγελου να ανοίγει νέες ιστορίες και να φέρνει στην Άνω Ποριά αφίξεις που θα σπείρουν τον πανικό!

Ο Αντώνης μετά τη σύλληψη του Μαθιού μπαίνει σε πιο σκοτεινά μονοπάτια αφού αυτή η ιστορία θα φέρει στην επιφάνεια μερικές ακόμη άλυτες υποθέσεις! Θα ζήσει όμως και στιγμές πανικού καθώς το πρόσωπο που θα δει στην κηδεία του Άγγελου θα του φέρει στη μνήμη γεγονότα που είχε θαμμένα.

Αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον Παύλο Βρουλάκη!

Ο Στέλιος Μάινας μπαίνει στη σειρά και σπέρνει τη φρίκη αφού όλοι φοβούνται πως θα ανοίξει νέος κύκλος αίματος στη βεντέτα που ουσιαστικά δεν έκλεισε ποτέ. Αυτός όμως που τρομοκρατείται περισσότερο από όλους είναι ο αστυνόμος.

Είναι ο μοναδικός άνθρωπος μαζί με τον παππά που γνωρίζει την αλήθεια για τον Βρουλάκη.

Όπως αναφέρουν τα spoiler ο Παύλος Βρουλάκης είναι εκείνος που σκότωσε τον Βασίλη Σταματάκη μέσα στη φυλακή, γεγονός για το οποίο έχει υπόνοιες η Καλλιόπη!

Ο Παύλος θεωρούνταν από πολλούς νεκρός και όλοι πίστευαν πως έχει χαθεί στη θάλασσα. Ωστόσο, εκείνος γυρίζει πίσω τώρα πιο αποφασισμένος και αδίστακτος από ποτέ για να πάρει εκδίκηση για τους θανάτους του Πετρή και τουΑγγέλου.

Κανείς δεν ξέρει ότι ζει και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως παρακολουθεί τη ζωή όλων. Ο Παύλος για την Καλλιόπη είναι ένας ακόμη επικίνδυνος Βρουλάκης και τρέμει στην ιδέα πως μπορεί να επιστρέφει, καθώς ξέρει πως είναι ικανός για όλα. Κι ενώ ο Παύλος οργανώνει το σχέδιό του, οι Σταματάκηδες ζουν ώρες αγωνίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved