Σασμός spoiler: Η πιο αναπάντεχη προσπάθεια επανασύνδεσης, οι κοινές λήψεις και η απογοήτευση!
Media

Σασμός spoiler: Η πιο αναπάντεχη προσπάθεια επανασύνδεσης, οι κοινές λήψεις και η απογοήτευση!

Σασμός spoiler: Ξανά μαζί; Αυτή θα είναι η πιο αναπάντεχη προσπάθεια επανασύνδεσης στη σειρά.

Εκείνη όσο κι αν προσπάθησε να βρει τον έρωτα τον αλλού ακόμη είναι μόνη, εκείνος είναι δοσμένος στη γυναίκα που για χάρη της έχει αλλάξει όλη του τη ζωή, όμως οι δυο τους θα βρεθούν ξανά σε δρόμους που θα τους φέρουν κοντά!

Ο λόγος για τη Στέλλα και τον Αστέρη!

Η όμορφη δικηγόρος δεν έχει ακόμη ξεπεράσει τον έρωτά της για τον Αστέρη και η ιστορία του Μαθιού, αφού θα αναλάβει την υπεράσπισή του για τη δολοφονία του Άγγελου θα έρθει και πάλι πολύ κοντά στον πρώην αρραβωνιαστικό της αφού δείχνει να μην μπορεί να εγκαταλείψει τις προσπάθειες επανασύνδεσης.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι αναπόφευκτα θα έρθει κοντά αφού κοινός στόχος τους θα είναι η αθώωση του Μαθιού, ωστόσο η Στέλλα θα νιώσει ξανά τον έρωτά της για τον Αστέρη να φουντώνει και θα κάνει μια ακόμη προσπάθεια ώστε να είναι μαζί.

Ο Αστέρης από την άλλη δεν μπορεί να ξεπεράσει την Αργυρώ και ακόμη τρέφει ελπίδες για τη σχέση τους. Όταν λοιπόν καταλάβει πως η Στέλλα τον πολιορκεί, θα της βάλει φρένο εξηγώντας της για μια ακόμη φορά πως είναι ερωτευμένος με την Αργυρώ και πως για εκείνη τρέφει μόνο αγάπη φιλική!

Η Στέλλα θα απογοητευτεί για μια ακόμη φορά.

Στο νέο κύκλο θα δούμε το πρώην ζευγάρι να έρχεται και πάλι κοντά αλλά με διαφορετικούς σκοπούς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved