Σασμός: Η Καλλιόπη στη φυλακή για φόνο – «Εγώ χτύπησα τον Άγγελο»
Media

Σασμός: Η Καλλιόπη στη φυλακή για φόνο – «Εγώ χτύπησα τον Άγγελο»

Ένας νέος κύκλος γεμάτος ανατροπές περιμένει τους τηλεθεατές του «Σασμού» από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με τις εξελίξεις των καινούργιων επεισοδίων, η Καλλιόπη βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Ομολογεί πως εκείνη χτύπησε τον Άγγελο και οδηγείται στη φυλακή.

Το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν της δραματικής σειράς του Alpha μάς άφησε με πολλά ερωτήματα και τη σύλληψη του Μαθιού, που έπεσε σαν βόμβα σε όλους. Ωστόσο, τίποτα δεν θα μείνει ίδιο στα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Φραγκιαδάκης είναι σχεδόν βέβαιος για την ενοχή του Μαθιού και τον οδηγεί στη φυλακή. Παρά το γεγονός πως εκείνος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με το έγκλημα, κανείς δεν τον πιστεύει, καθώς όλοι γνωρίζουν πως η έχθρα του με τον Άγγελο ήταν μεγάλη και πως πολλές φορές η κατάσταση ανάμεσά τους είχε οξυνθεί.

Ο Αστέρης, η Βασιλική και η Καλλιόπη προσπαθούν να τον στηρίξουν με όποιον τρόπο, μπορούν αλλά και να τον βοηθήσουν. Ωστόσο, οι τύψεις πνίγουν την Καλλιόπη, καθώς κρύβει καλά ένα ένοχό μυστικό για εκείνη τη μοιραία ημέρα που άλλαξε τη ζωή της οικογένειάς της και βύθισε ξανά στο πένθος τους Βρουλάκηδες. Η Καλλιόπη δεν μιλάει σε κανέναν, αλλά οργανώνει τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει. Μια μέρα εμφανίζεται, προς έκπληξη όλων, στο αστυνομικό τμήμα ζητώντας να μιλήσει στον Φραγκιαδάκη.

Σοκαρισμένος, ο τελευταίος την ακούει να ομολογεί πως εκείνη την ημέρα επισκέφθηκε τον γιατρό και τυφλωμένη από το μίσος της για εκείνον τον χτύπησε με το ψαλίδι. Όλα ξαφνικά ανατρέπονται. Ω αστυνόμος στην αρχή πιστεύει πως, η καπετάνισσα προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να σώσει τον πρωτότοκο της, αλλά γρήγορα διαπιστώνει πως τα κομμάτια του παζλ συνδέονται και πως πράγματι εκείνη χτύπησε τον γιατρό. Μέσα σε λίγα λεπτά διατάζει την άμεση σύλληψή της αλλά και την αποφυλάκιση του Μαθιού.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη κάνει πολύ γρήγορα τον γύρο του χωριού και όλοι ενημερώνονται για όσα διαδραματίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Αστέρης είναι σοκαρισμένος. Από τη μία έχει ξανά κοντά του τον αδελφό του και δεν κινδυνεύει πια από ένα χτύπημα εκδίκησης των Βρουλάκιδων και από την άλλη η μητέρα του είναι πια στη φυλακή. Αστέρης και Μαθιός προσπαθούν να σταθούν στο πλευρό της Καλλιόπης και να τη στηρίξουν όσο μπορούν, ενώ επίσης κοντά στην οικογένειά τους είναι, ακόμη μία φορά, η Στέλλα.

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved