Σασμός spoiler: Έφτασε η ώρα που ο Νικηφόρος θα δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο
Media

Σασμός spoiler: Έφτασε η ώρα που ο Νικηφόρος θα δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο

Σασμός: Με δραματικές στιγμές και τον Μαθιό στη φυλακή ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σεζόν, γεγονός που θα φέρει ντόμινο εξελίξεων.

Ο Μαθιός προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του, ωστόσο μέχρι η Καλλιόπη να παραδεχτεί πως εκείνη επιτέθηκε στον Άγγελο, όλα οδηγούν στην καταδίκη του Μαθιού.

Αυτή τη εξέλιξη θα ταρακουνήσει σε βάθος τον Νικηφόρο, ο οποίος ενώ αρχικά, νιώθει πως κάτι έχει πάει στραβά και πως μπορεί όντως ο Μαθιός να έχει διαπράξει το έγκλημα, για λόγους τιμής της οικογένειας, ωστόσο αργότερα θα είναι με το μέρος του.

Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να βρει ένα αθωωτικό στοιχείο και οι δυο άντρες θα έρθουν πολύ κοντά με τον ένας να στηρίζει τον άλλον.

Όλα αυτά βέβαια θα ανατραπούν καθώς κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Νικηφόρος μαθαίνει όλη την αλήθεια. Γνωρίζει πια πως ο Μαθιός δολοφόνησε εκείνο το απόγευμα τον πατέρα του στα όρη και από κολλητοί γίνονται εχθροί!

Ο Νικηφόρος σιγά σιγά δείχνει να μοιάζει στον Στεφανή, ο οποίος διψά για αίμα και εκδίκηση.

Η αλήθεια είναι πως χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του καθώς ο Νικηφόρος πάντα έβλεπε ως δεύτερο πατέρα του τον Μαθιό, έπειτα έδωσε την ευχή του ώστε να γίνει ο γάμος, μετά ήρθε η φυλάκισή του και τέλος το μεγάλο «χτύπημα», η αποκάλυψη της αλήθειας για το φόνο του πατέρα του έρχεται να τον αποτελειώσει.

Ο Νικηφόρος γίνεται θεριό ανήμερο και γίνεται ο εφιάλτης του Μαθιού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved