Οι 5+2 σειρές που θα δούμε στο MEGA
Media

Οι 5+2 σειρές που θα δούμε στο MEGA

To MEGA, ακόμη μία τηλεοπτική σεζόν, χαράσσει σαν βασικό πυλώνα της στρατηγικής του τη μυθοπλασία, με 5+2 σειρές να βρίσκονται στα σκαριά και να υπόσχονται γέλιο, αλλά κυρίως συγκίνηση.

Διαβάστε παρακάτω ποιες είναι αυτές και όσα πρέπει να ξέρετε...

«Η γη της ελιάς» των Βάνας Δημητρίου & Αντρέα Γεωργίου

To MEGA εγκαινίασε τη συνεργασία του με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου, τον Αντρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου και τη δημιουργική ομάδα τους, παρουσιάζοντας την καθημερινή δραματική σειρά «Η γη της ελιάς», η οποία κάθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν σημείωνε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Έτσι, οι υπεύθυνοι του σταθμού και οι συντελεστές δεν άργησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για δεύτερη χρονιά, με τον νέο κύκλο επεισοδίων να επιφυλάσσει τις απαντήσεις στα ερωτήματα που άφησε το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου, καθώς επίσης και ακόμη πιο δυνατές και ανατρεπτικές ιστορίες, που υπόσχονται κυρίως συγκίνηση αλλά και γέλιο.

Πρωταγωνιστούν οι Αφροδίτη Λιάντου, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσπς Παπανδρέου, Νίκος Γαλανός, ΠασχάληςΤσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου κ.ά., ενώ δεν θα λείπουν οι έκτακτες εμφανίσεις γνωστών ηθοποιών, που θα ανατρέπουν όσα γνωρίζουμε.

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου

Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου συνεχίζουν την πετυχημένη συνεργασία τους με τον σταθμό, παρουσιάζοντας μία νέα οικογενειακή κωμωδία, που φέρει τον τίτλο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Η σειρά περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών με το ίδιο όνομα... Μαίρη. Καθεμία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία.

Απλές καθημερινές καταστάσεις, που μας είναι γνώριμες, γίνονται στα χέρια του συγγραφικού διδύμου το υλικό για ένα σπαρταριστό σενάριο με χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, απολαυστικές παρεξηγήσεις και ατάκες που θα συζητηθούν.

Το καστ των ηθοποιών που θα ενσαρκώσει τους ήρωες αποτελείται από τους Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρο Πούλη, Κωνσταντίνο Γαβαλά, Αντιγόνη Νάκα, Σύλβια Δεληκούρα, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πηνελόπη Πιτσούλη κ.ά.

«Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έπειτα από πολύχρονη απουσία, επιστρέφει στο MEGA για να παρουσιάσει το νέο ερωτικό δράμα «Maestro», που έχει φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα.

Η σειρά έχει στο επίκεντρο τον Ορέστη, ο οποίος ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει από την αρχή ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, βρίσκεται μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία, που αποτελεί κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα.

Πρωταγωνιστούν οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, ΓιάννηςΤσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Δημήτρης Κίτσος κ.ά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος κύκλος αποτελείται από εννέα επεισόδια.

«Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου

Ο Βασίλης Κεκάτος, ο σκηνοθέτης που βραβεύτηκε με Χρυσό Φοίνικα ταινίας μικρού μήκους στις Κάννες, υπογράφει τη νέα μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων του Μεγάλου Καναλιού με τίτλο «Milky Way».

Η ιστορία εξελίσσεται σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη, όπου η Μαρία ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια. Ωστόσο, οι ονειροπολήσεις της σταματούν όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο. Η οικογένεια και οι φίλοι της σπεύδουν να «αγκαλιάσουν» το νέο της εγκυμοσύνης της, χτίζοντας όμως για εκείνη έναν δρόμο γεμάτο περιορισμούς. Μέχρι που στη ζωή της εμφανίζεται ο Τζο - ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας.

Πρωταγωνιστούν οι Κόριννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα κ.ά., ενώ σε ρόλους-έκπληξη εμφανίζονται οι Νίκος Καραθάνος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Ελένη Φουρέιρα κ.ά.

«Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό» των Γιώργου Τσιάκκα - Στάμου Τσάμη

Το Μεγάλο Κανάλιτον περασμένο Φεβρουάριο πρόσθεσε στο πρόγραμμά του την ιστορική - βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό», σε σενάριο Γιώργου Τσιάκκα και σκηνοθεσία Στάμου Τσάμη, με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Μάλιστα, οι συντελεστές δεν άργησαν να πάρουν το πράσινο φως για να ετοιμάσουν δεύτερο κύκλο επεισοδίων, που αναμένεται να βγει στον «αέρα» αργότερα από το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού. Σε αυτόν πρόκειται να δούμε τη μοναχική πορεία του Αγίου Παϊσίου.

Μετά την κουρά, θα ακολουθήσουμε την πορεία του και θα φτάσουμε μέχρι τον θάνατό του. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιοι ηθοποιοί θα συνεχίσουν να παίζουν στη σειρά ή ποιοι θα ενταχθούν στο καστ. Ωστόσο, το σίγουρο είναι ότι και ο νέος κύκλος θα αποτελείται από εννέα επεισόδια.

Έρχονται ακόμη δύο σειρές...

Οι υπεύθυνοι του MEGA, πέρα από τις παραπάνω σειρές που βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής, σχεδιάζουν να εντάξουν στο νέο και ανανεωμένο πρόγραμμά τους ακόμη δύο προτάσεις μυθοπλασίας.

Αναφερόμαστε στην καθημερινή δραματική σειρά «Μαύρο ρόδο», βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη, σε σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Κώστα Αναγνωστόπουλου. Πρωταγωνιστούν οι Κατερίνα Διδασκάλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ελένη Καρακάση, Μιχαήλ Ταμπακάκης κ.ά.

Η ιστορία έχει στο επίκεντρο μία καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό σπίτι της. Σύντομα, όμως, καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η έτερη πρόταση μυθοπλασίας που πρόκειται να δούμε, μέσα στο '23, φέρει τον τίτλο «Κάμπινγκ» και βασίζεται στο ομώνυμο κυπριακό φορμάτ, με το σενάριο να υπογράφει μία ομάδα νέων σεναριογράφων και τη σκηνοθεσία να έχει αναλάβει ο Στάμος Τσάμης. Ένας από τους ηθοποιούς που φέρεται να έχει συμφωνήσει για τη συμμετοχή του είναι ο Κώστας Καζάκας.

Η εν λόγω σειρά έχει στο επίκεντρο έναν αρκετά καταπιεσμένο πρώην λογιστή, ο οποίος αποσπά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με δόλιο τρόπο και μετακομίζει με τα παιδιά του σε ένα κάμπινγκ που διευθύνει ένας μυστηριώδης άντρας. Βέβαια, δεν αποκλείεται να δούμε κάποια σχέδια να τροποποιούνται και να εντάσσονται κι άλλες προτάσεις...

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved