Elif: Ο Μαχίρ πνίγεται από ενοχές και ομολογεί στην αστυνομία- Μελέκ και Κιγιμέτ αντιμέτωπες!
Media

Elif: Ο Μαχίρ πνίγεται από ενοχές και ομολογεί στην αστυνομία- Μελέκ και Κιγιμέτ αντιμέτωπες!

Elif: Μπορεί ο Μαχίρ να προσπαθούσε να προστατεύσει τη μητέρα του για να μην καταλήξει στη φυλακή, αλλά αυτό αλλάζει στα επόμενα επεισόδια. Ο άντρας ομολογεί στην Αστυνομία σχεδόν όλα όσα γνωρίζει ενώ, όπως θα δούμε,η Μελέκ αποφασίζει να αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο την Κιγιμέτ.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η Μελέκ αποφυλακίζεται και προσπαθεί να συνηθίσει ξανά την καθημερινότητα της κοντά στην κόρη της και την Ασλί. Επίσης, η ίδια θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αποδείξει πως προσπαθούσε να σώσει τη Ματσιντέ και όχι να τη σκοτώσει. Γι’ αυτό τον λόγο, όπως θα παρακολουθήσουμε, συναντά τον Κερέμ αποκαλύπτοντας του πως έστειλε σε εργαστήριο τα φάρμακα, που λαμβάνει η Ματσιντέ προκειμένου να ανακαλύψει αν κάποιος προσπαθεί να της δώσει με δόλο λάθος αγωγή.

Ο Κερέμ, έπειτα από όσα μαθαίνει, δεν είναι πια καχύποπτος απέναντι της και αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τις άσχημες στιγμές και να κάνουν μία νέα αρχή. Εν τω μεταξύ, ο Μαχίρ νιώθει υπερβολικά ένοχος για όλα όσα έχει κάνει η Κιγιμέτ και προκάλεσαν πόνο σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν και σχεδόν ομολογεί στην Αστυνομία όσα ξέρει για εκείνη. Ωστόσο, είναι διστακτικός και τελευταία στιγμή αποφασίζει να μην πει και όσα θα μπορούσαν να τη στείλουν κατευθείαν στη φυλακή.

Έτσι, η Κιγιμέτ μπαίνει στο στόχαστρο των αστυνομικών, οι οποίοι θέλουν να ερευνήσουν όσα έμαθαν. Παράλληλα, η Μελέκ θέλει να μάθει τι έκανε η Κιγιμέτ στην Ελίφ το διάστημα που εκείνη έμεινε στη φυλακή. Η μικρή εξομολογείται στη μητέρα της και την Ασλί όσα πέρασε από την αδίστακτη γυναίκα και εκείνες λυπούνται που δεν κατάφεραν να τη βοηθήσουν. Ωστόσο, η Μελέκ είναι αποφασισμένη να την αντιμετωπίσει και να αποδείξει πως είναι επικίνδυνη.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Χουμεϊρά ανακαλύπτει το ματωμένο πουκάμισο της Κιγιμέτ και την υποψιάζεται, ενώ ο Μαχίρ μαθαίνει ότι η Φικρέτ δολοφονήθηκε στο δάσος και υποπτεύεται ότι η μητέρα του σκότωσε τη δικηγόρο. Στην πραγματικότητα, είναι σχεδόν σίγουρος γι' αυτό και εξαιρετικά σοκαρισμένος, αν και όταν τη ρωτάει ευθέως
εκείνη αρνείται τα πάντα. Την επόμενη μέρα, η Ματσιντέ προσκαλείτη Μελέκ, την Ελίφ
και την Ασλί στην έπαυλη για δείπνο. Αυτή η κίνηση, όμως, θυμώνει την Κιγιμέτ καθώς
βλέπει πως όλη η οικογένεια, ακόμη και ο Κερέμ φέρονται καλά στη Μελέκ.

Η τελευταία προσπαθεί να ανεχθεί τη συμπεριφορά της Κιγιμέτ, η οποία βρίσκεται σε αδιέξοδο. Την επόμενη μέρα, το ματωμένο πουκάμισο πέφτει στα χέρια του Μαχίρ κι εκείνος το δίνει σε ένα εργαστήριο για ανάλυση. Τα αποτελέσματα όμως τον σοκάρουν. Θέλει να βρεθεί αμέσως με τη μητέρα του αλλά εκείνη, την ίδια στιγμή, συναντά τη Μελέκ στην παραλία. Και οι δύο έχουν αυτοπεποίθηση.

Η Κιγιμέτ αρχικά υποτιμά τη Μελέκ, όμως, εκείνη παραμένει ψύχραιμη. Η Μελέκ προσπαθεί να ασκήσει ψυχολογική πίεση στη γυναίκα και στο τέλος τα καταφέρνει. Της δίνει να καταλάβει πως πια δεν μπορεί να την εκφοβίσει και την απειλεί πως θα αποδείξει πως εκείνη ευθύνεται για όλα τα δεινά που πέρασαν οι Χακτανίρ το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved