Δημήτρης Αλεξάνδρου: Εκτός Super Κατερίνα και η Τούνη αποκάλυψε τα τηλεοπτικά του σχέδια
Media

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Εκτός Super Κατερίνα και η Τούνη αποκάλυψε τα τηλεοπτικά του σχέδια

O Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν θα είναι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, όμως θα τον δούμε και τη νέα σεζόν στην τηλεόραση και την αποκάλυψη έκανε η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη!

Στην ανακοίνωση για την πρεμιέρα της Κατερίνας, δεν είδαμε το όνομα του Δημήτρα, αλλά όπως αναφέρει: «Μαζί της θα είναι ο αγαπημένος Γρηγόρης Γκουντάρας, με την έμπειρη ματιά του και φυσικά το χιούμορ του καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με πλούσιο ρεπορτάζ, επικαιρότητα, σχόλια, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, gossip, καλεσμένους, αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που έχουν να μας μάθουν πολλά μέσα από τις ιστορίες τους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα ενισχύσει και φέτος την εκπομπή, όχι μόνο με το καυστικό του σχόλιο, αλλά και με μια δική του ενότητα που θα μιλήσει στις καρδιές των τηλεθεατών!

Ο Νικόλας Σακελλαρίου θα κάνει τις μέρες μας άλλοτε γλυκές κι άλλοτε αλμυρές, ανάλογα με τις νόστιμες συνταγές του!»!

Χθες, 24 Αυγούστου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε meeting και η Ιωάννα Τούνη μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Βαριέμαι οικτρά. Είμαι εδώ πέρα σε ένα κανάλι, έχει meeting ο Δημήτρης μέσα. Την ώρα που είμαστε στο αμάξι τον παίρνουν τηλέφωνο και του λένε «έλα για meeting τώρα» κι εγώ είχα τη φαεινή ιδέα, είχα την ευγενή καλοσύνη πρώτη φορά στη ζωή μου και του λέω: «αγάπη μη με πας από το σπίτι και κάνουμε κύκλους σε όλη την Αθήνα, πάμε μαζί στα γραφεία στη Barking Well και θα περιμένω απ’ έξω. Είναι τουλάχιστον δύο ώρες κι εγώ συνεχίζω να περιμένω εδώ πέρα. Τα είπα και ξαλάφρωσα», ανέφερε η εγκυμονούσα στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved