Μαύρο Ρόδο: Σε μοναστήρι για δέκα μέρες έγκλειστες οι πρωταγωνίστριες
Media

Μαύρο Ρόδο: Σε μοναστήρι για δέκα μέρες έγκλειστες οι πρωταγωνίστριες

Η νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», πρόκειται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Οι δύο ηθοποιοί μάλιστα, που πρωταγωνιστούν στη σειρά του μεγάλου καναλιού, η Κατερίνα Διδασκάλου και η νεαρή Φωτεινή Παπαθεοδώρου, έζησαν σε μοναστήρι της Κρήτης (Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης του Ρεθύμνου) για 10 ημέρες, προκειμένου να ακολουθήσουν τους ρυθμούς και τους κανόνες της μοναστικής ζωής.

Στη δραματική σειρά, που έρχεται το φθινόπωρο, η Κατερίνα Διδασκάλου υποδύεται την ηγουμένη Φιλαρέτη και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ, που θα δοκιμαστεί εξαιτίας ενός παράφορου έρωτα.

Οι δύο ηθοποιοί ακολούθησαν με ευλάβεια το τυπικό του μοναστικού βίου, από το πρόγραμμα των θείων Λειτουργιών μέχρι τις καθημερινές συνήθειες που έχουν οι μοναχές.

Η διαδικασία αυτή ήταν εξαιρετικά χρήσιμη ώστε να κάνουν την έρευνά τους για τους ρόλους τους και να διαμορφώσουν ανάλογα τα εκφραστικά τους μέσα.

Παρατηρώντας τον τρόπο με τον οποίο ζουν οι μοναχές στον χώρο της μονής, οι δύο ηθοποιοί άντλησαν πολύτιμα στοιχεία για το βλέμμα, τη φωνή, τη στάση του σώματός τους, αλλά και για άλλες ιδιαιτερότητες του μοναστικού βίου.

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved