Σασμός: Δύο θάνατοι, μία αυτοκτονία και ένας χωρισμός στον δεύτερο κύκλο
Media

Σασμός: Δύο θάνατοι, μία αυτοκτονία και ένας χωρισμός στον δεύτερο κύκλο

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του «Σασμού» συνεχίζονται και τα όσα θα διαδραματιστούν στη μικρή οθόνη, θα είναι συγκλονιστικά.

Η πρώτη σεζόν του «Σασμού» ολοκληρώθηκε και τα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο επεισόδιο θα αποτελέσουν τη βάση των όσων θα ακολουθήσουν! Η αγαπημένη σειρά κάνει πρεμιέρα 19 Σεπτεμβρίου και οι τηλεθεατές την περιμένουν με αγωνία!

Χάνει το μυαλό της η γιαγιά Ειρήνη

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε τη γιαγιά Ειρήνη να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Η είδηση για την φρικτή δολοφονία του Αγγέλου, ακούγεται σε όλη την Κρήτη, και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ανατριχιαστική κραυγή της Ασπας όταν τον βρίσκει σε μια λίμνη αίματος.

Τα νέα αυτά βυθίζουν τους πάντες στο πένθος και κυρίως τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως το σπιτικό της δέχτηκε ακόμη ένα σκληρό χτύπημα. Συνειδητοποιώντας πως οι άντρες της οικογένειας ξεψυχούν ο ένας μετά τον άλλον σπαράζει, με τα δάκρυα από τα μάτια της να τρέχουν ποτάμι.

Από την άλλη η Μαρίνα και η Αργυρώ, βλέποντάς την σε αυτή την κατάσταση ψάχνουν το κουράγιο να την παρηγορήσουν. Μοναδική της συντροφιά είναι οι φωτογραφίες του Πετρή, του γιου της Μάρκου και του Αγγέλου, τις οποίες δεν αποχωρίζεται από τα χέρια της, ενώ καθημερινά επισκέπτεται τα μνήματα.

Δυστυχισμένη και απαρηγόρητη πια, αντιλαμβάνεται πως για εκείνη η ζωή δεν έχει κανένα νόημα. Έτσι, η υγεία της επιβαρύνεται και άλλο βυθίζεται στην κατάθλιψη και κανείς δεν μπορεί να την βοηθήσει πραγματικά.

Απελπισμένη η Βασιλική

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται και η Βασιλική, η οποία είναι σοκαρισμένη με την τροπή που πήρε ο γάμος της με τον Μαθιό. Στη σκέψη πως ο άντρας που θα έβαζε στο σπίτι της είναι ο φονιάς του συζύγου της καταρρέει και προσπαθεί να καταλάβει αν όλα αυτά είναι πραγματικότητα ή μια πλεκτάνη.

Οι πρώτες μέρες μετά τη σύλληψη του Μαθιού θα είναι δύσκολες για εκείνη, αφού έχει να αντιμετωπίσει και την οργή του Νικηφόρου. Πάνω στην απελπισία της η Βασιλική θα σκεφτεί να κάνει κακό στον εαυτό της και να δώσει η ίδια τέλος στη ζωή της.

Επιστρέφει στα Γιάννενα ο Σταύρος

Χάρη στον Αστέρη που της δίνει το νεφρό του, η Αργυρώ γλιτώνει από τη νεφρική ανεπάρκεια και έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Θέλει πάση θυσία να ανακαλύψει ποιος της έκανε αυτό το ανέλπιστο δώρο, αλλά δεν ξέρει πού να απευθυνθεί. Ούτε να φανταστεί δεν μπορεί πως ο έρωτας της ζωής της, είναι εκείνος που ευθύνεται για τη σωτηρία της.

Τελικά το μυστικό αυτό, μέσα στη δεύτερη σεζόν θα βγει στην επιφάνεια και τα συναισθήματα του ενός για τον άλλον θα φουντώσουν ξανά. Όταν ο Σταύρος αντιλαμβάνεται πως η Αργυρώ δεν έχει ξεπεράσει τον Αστέρη, της ζητάει να χωρίσουν.

Στη φυλακή η Καλλιόπη

Στο φινάλε του πρώτου κύκλου είδαμε τον θάνατο του Αγγέλου να βυθίζει τους πάντες στο πένθος, με όλη την Κρήτη να ψάχνει το ποιος τον έβγαλε από τη μέση.

Όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερο κύκλου, ο Μαθιός ουρλιάζει πως είναι αθώος και δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα. Από την άλλη, η Καλλιόπη έχοντας δει τον γιο της με χειροπέδες καταρρέει. Ούτε σαν σκέψη δεν θέλει να περνάει από το μυαλό της πως ο Μαθιός θα σαπίσει στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν έχει κάνει.

Ένα πρωινό λοιπόν πηγαίνει στο τμήμα και παίρνει πάνω της τον φόνο του Αγγέλου. «Εγώ σκότωσα τον Άγγελο, εμένα πρέπει να συλλάβετε», τους λέει, με τα την ομολογία της να προκαλεί σοκ στην Κρήτη. Στο άκουσμα όλων αυτών, οι αστυνομικοί τη συλλαμβάνουν, η Καλλιόπη μεταφέρεται στη φυλακή, ενώ ο Μαθιός απελευθερώνεται.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved