Φιλιππίδης: Η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου μιλά για πρώτη φορά on camera – Η έκκλησή της
Media

Φιλιππίδης: Η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου μιλά για πρώτη φορά on camera – Η έκκλησή της

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σπίτι του, ωστόσο συνεχίζει να δίνει το «παρών» στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθώς δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Συγκεκριμένα ο δικαστήριο επέβαλλε στον Πέτρο Φιλιππίδη τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 2 φορές το μήνα και εγγυοδοσία 20.000 ευρώ.

Η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα βρέθηκε έξω από το σπίτι του ηθοποιού και τον απαθανάτισαν κατά την επιστροφή του από τα δικαστήρια.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίστηκε με καπέλο, γυαλιά και μάσκα προστασίας για να μην γίνεται εύκολα και το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν:«Μην το κάνετε αυτό».

Δείτε το βίντεο.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η σύζυγός του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του, Alpha και δήλωσε: «Είμαι καλά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι καλά στην υγεία του. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, σεβαστείτε ότι αυτή τη στιγμή ξεκινάμε έναν αγώνα. Θα σας παρακαλούσα να μην έρχεστε εδώ γιατί ενοχλούνται οι γείτονες. Σεβαστείτε το αυτό. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας. Είμαι πάντα δίπλα του».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved