Τρία μίλια: Ο Κυριάκος δέχεται επίθεση - Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο
Media

Τρία μίλια: Ο Κυριάκος δέχεται επίθεση - Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

Τρία μίλια: Η Φωτεινή τρομάζει στην ιδέα της επικείμενης άφιξης του Βασίλη και μαζί με τον Μιχάλη αναζητούν τρόπο για να τον αντιμετωπίσουν.

Παράλληλα, η Δέσποινα και ο Κυριάκος απολαμβάνουν ένα πικ νικ, αγνοώντας ότι ο Τίμος έχει βάλει να τους παρακολουθούν. Κάποια στιγμή, όμως, ένας άνθρωπός του επιτίθεται βίαια στον Κυριάκο!

Ο Στέφανος βρίσκει τα κατάλληλα επιχειρήματα και πείθει τον Βασίλη να επισκεφθεί τη Δρακόνησο, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά το ενδεχόμενο να επενδύσει στην αναστύλωση της κλινικής του. Στη συνέχεια, ο πρώτος ενημερώνει σχετικά τον Μιχάλη και τη Φωτεινή, οι οποίοι παγώνουν.

Ειδικά η Φωτεινή τρομάζει στην ιδέα για την επικείμενη άφιξη του πρώην συντρόφου της και μαζί με τον Μιχάλη αναζητούν τρόπο για να τον αντιμετωπίσουν. Στο μεταξύ, η Ελένη μαθαίνει πως η Φωτεινή έχει χωρίσει από τον Ευθύμη και αρχίζει να αναρωτιέται μήπως αυτή ήταν η αιτία που ο Μιχάλης ζήτησε να διαλύσουν και τη δική τους σχέση.

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος έχει μία πολύ έντονη διένεξη με τον πατέρα του και ο Νικόλας συνειδητοποιεί, πόσο έχει αδικήσει τον γιο του. Λίγο μετά, ο Τίμος δεν αντέχει στην ιδέα να κοιμηθεί η μικρότερη κόρη του στο σπίτι του Πέτρου για ένα ακόμη βράδυ και έτσι αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Πηγαίνει, λοιπόν, να την πάρει και να τη φέρει πίσω, αλλά η Κλειώ δεν βρίσκεται εκεί.

Ο Τίμος φτάνει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Το στικάκι που περιέχει στοιχεία για τις παρανομίες του Βασίλη αποτελεί τη μόνη ελπίδα της Φωτεινής για να τον αντιμετωπίσει. Ωστόσο, δεν το βρίσκει πουθενά. Άφαντη παραμένει και η Κλειώ, και αυτό έχει φέρει τον Τίμο στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Η ανησυχία του εντείνεται διό[1]τι δεν απαντάει στις κλήσεις του αλλά ούτε στις κλήσεις του Πέτρου.

Στην πραγματικότητα, εκείνη έχει αποφασίσει να διανυκτερεύσει στην κλινική και μόνο η Ελένη ξέρει πού βρίσκεται. Οι δύο αδελφές περνούν το βράδυ η μία δίπλα στην άλλη και η σχέση τους δυναμώνει περισσότερο. Την ίδια ώρα, η Λίζα συνεχίζει να απολαμβάνει τη φιλοξενία του Ευθύμη, η οποία περιλαμβάνει και διάφορες εναλλακτικές μεθόδους για να ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού. Μένοντας όμως στο σπίτι του, ανακαλύπτει και κάποια μυστικά του.

Ο Ευθύμης επιστρέφει και βρίσκει τη Λίζα να ψάχνει τα βιβλία του. Κάτι που του κινεί υποψίες, αλλά εκείνη προσπαθεί με κάθε τρόπο να δικαιολογηθεί. Κάποια στιγμή, η Λίζα ομολογεί ότι παραβίασε την κλειδαριά και μπήκε στην αποθήκη του. Εκείνος παραμένει ψύχραιμος, αλλά η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της κλονίζεται.

Αργότερα, η Φωτεινή και ο Μιχάλης ανακοινώνουν στον Στέφανο ότι προτίθενται να στηρίξουν τα σχέδιά του για την αναστήλωση της κλινικής. Ο επενδυτής Βασίλης Μερκίνης φτάνει στο νησί και οι δύο πρώτοι ετοιμάζονται για την επικείμενη συνάντησή τους, βάζοντας σε εφαρμογή το πραγματικό σχέδιό τους, χωρίς να έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ύστερα, ο Γεράσιμος ειδοποιεί τον Μιχάλη ότι η μητέρα του έπαθε νέα κρίση αμνησίας, που αυτή τη φορά φαίνεται πιο σοβαρή. Σύντομα, όμως, ο Μιχάλης και η Φωτεινή φτάνουν στο σπίτι, και η συμπεριφορά της γυναίκας τούς φαίνεται φυσιολογική.

Ο Ευθύμης ανακαλύπτει έναν κοριό στο σπίτι της Φωτεινής

Ο Κυριάκος προτείνει στη Δέσποινα να βγουν για φαγητό και η πρόσκληση εξελίσσεται σε ένα πολύ ρομαντικό πικ νικ. Εκεί, οι δυο τους έρχονται κοντά και δίνουν ένα τρυφερό φιλί. Στο μεταξύ, ο Τίμος βάζει να τους παρακολουθούν και μαθαίνει τις κινήσεις τους, ενώ δίνει εντολή σε έναν άνθρωπό του την επόμενη φορά να δώσει ένα καλό μάθημα στον Κυριάκο.

Παράλληλα, ο Πέτρος και η Κλειώ διαπιστώνουν την απουσία του Νικόλα και τον ψάχνουν εναγωνίως. Πηγαίνουν στο καΐκι του, όπου τον βρίσκουν αναίσθητο, και τον μεταφέρουν για προληπτικούς λόγους στην κλινική.

Εκεί, ο άντρας ανακτά σιγά-σιγά τις αισθήσεις του. Από την άλλη, ο Μιχάλης και η Φωτεινή φτάνουν στην επαγγελματική συνάντηση για την κλινική και εκεί ο Βασίλης συστήνεται στη γυναίκα σαν να τη συναντάει για πρώτη φορά.

Εκείνη πρέπει να βρίσκεται στις συναντήσεις με τον Βασίλη, παρόλο που της είναι δύσκολο. Συγχρόνως, ο Λάμπης αντιλαμβάνεται ότι η Άννα, η οποία συνοδεύει τον Βασίλη, είναι η αδελφή του ναυτικού του οποίου ερευνούσε τον θάνατο για καιρό και εκπλήσσεται. Την επομένη, η Δέσποινα παίρνει την απόφαση να ξεκόψει από τον Κυριάκο και φεύγει από το ραντεβού τους. Μόλις, όμως, ο άντρας μένει μόνος του, δέχεται βίαιη επίθεση από έναν άγνωστο.

Έπειτα, ο Κυριάκος τηλεφωνεί στην Κλειώ και της λέει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς επίσης και πως ο Τίμος οργανώνει ομάδες διάσωσης για να τον εντοπίσουν. Η Δέσποινα γνωρίζει πού βρίσκεται, αλλά δεν μπορεί να το πει, διότι θα αποκαλυφθεί η μυστική συνάντηση που είχαν. Έτσι, ζητάει από τον Πέτρο σαν χάρη να πάει να τον βρει.

Στο σπίτι της Φωτεινής, ο Ευθύμης ανακαλύπτει έναν κοριό και κάνει νόημα στη γυναίκα και στον Μιχάλη να σταματήσουν να μιλάνε, ενώ στη συνέχεια βλέπουν το βίντεο από την «εισβολή» της Λίζας στην αποθήκη του και παρατηρούν τις ύποπτες κινήσεις της.

Αποφασίζουν να μην αφαιρέσουν τους κοριούς, μέχρι να ξεκαθαριστεί ποιον ακριβώς ρόλο παίζει η Λίζα και ποιος είναι ο συνεργός της, που εξαφάνισε το στικάκι με τα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Βασίλη. Συγχρόνως, οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώνονται και ο Βασίλης αποφασίζει να επενδύσει στην κλινική.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved