Φλόγα και άνεμος: Ένας έρωτας κυλάει σε μια διαδρομή γεμάτη από ανυπέρβλητα εμπόδια
Media

Φλόγα και άνεμος: Ένας έρωτας κυλάει σε μια διαδρομή γεμάτη από ανυπέρβλητα εμπόδια

Φλόγα και άνεμος: Ένας έρωτας κυλάει σε μια διαδρομή γεμάτη από ανυπέρβλητα εμπόδια. Αυτός ο έρωτας ανάμεσα στον Γεώργιο Παπανδρέου και την Κυβέλη, που κατάφερε να επιβιώσει και κράτησε, στα κρυφά ή στα φανερά, για περισσότερα από 30 χρόνια ζωντανεύει μέσα από τη νέα, υπέροχη σειρά της ΕΡΤ1.

Το 1968: Ο Γεώργιος Παπανδρέου (Άρης Λεμπεσόπουλος) χειρουργείται σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών. Η Κυβέλη (Καρυοφυλλιά Καραμπέτη), χρόνια χωρισμένη από το μεγάλο έρωτα της ζωής της, πηγαίνει να τον δει. Πώς έγινε και συναντήθηκαν αυτά τα δύο τόσο σημαντικά πρόσωπα της ελληνικής Ιστορίας -της πολιτικής ο ένας, του θεάτρου η άλλη; Το ταξίδι στο παρελθόν ξεκινά κι εμείς βουτάμε μέσα του.

Η Κυβέλη φτάνει μωρό μέσα σε ένα καλαθάκι έξω από ένα φτωχικό σπίτι. Είναι το σπίτι της Μαρίας (Κόρα Καρβούνη), μιας απλής καθαρίστριας, και του Αναστάση (Δημήτρης Μαύρος), ενός τσαγκάρη. Το ζευγάρι, άτεκνο, την υιοθετεί με τη βοήθεια της κυρίας Λεονάρδου, στο σπίτι της οποίας δούλευε η Μαρία. Τα χρόνια περνούν και η μικρή Κυβέλη (Μαρία Παπαφωτίου) μεγαλώνει και πηγαίνει σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο, πάντα με τη βοήθεια των πλούσιων αφεντικών.

Όμως, αυτό που καταλαβαίνει από νωρίς είναι ότι το μόνο μέρος όπου αισθάνεται καλύτερη απ’ όλους είναι η σκηνή των παιδικών παραστάσεων. Έτσι, η θεατρική της καριέρα ξεκινάει από πολύ νωρίς... Και οι γονείς της, φοβούμενοι το στίγμα που ακολουθούσε τις θεατρίνες εκείνη την εποχή, την παντρεύουν γρήγορα με το συμπρωταγωνιστή της, Μήτσο Μυράτ (Θανάσης Τσαλταμπάσης).

Η Κυβέλη και ο Μυράτ κάνουν δύο παιδιά. Αλλά δυστυχώς, από αυτήν την οικογένεια λείπει ο έρωτας. Έτσι, η Κυβέλη θα παρασυρθεί εύκολα από τις υποσχέσεις του πλούσιου παραγωγού Θεοδωρίδη (Δημήτρης Σαμόλης), ο οποίος της τάζει μια συναρπαστική ζωή σε μεγάλες σκηνές με σημαντικούς ρόλους.

Πηγή: 7μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved