στΟργή: Αυτή είναι οι χαρακτήρες της νέας σειράς του Σκαι
Media

στΟργή: Αυτή είναι οι χαρακτήρες της νέας σειράς του Σκαι

στΟργή: Ιστορίες ζωής γύρω από τη βία και στο επίκεντρο η Μαργαρίτα Καλογεροπούλου, μια ψυχίατρος και ψυχοθεραπεύτρια, η οποία επιθυμεί να βοηθήσει τους ασθενείς της να επουλώσουν τα τραύματά τους, φανερά και κρυφά. Αυτή είναι η νέα δραματική κοινωνική σειρά του Σκαι.

Ας γνωρίσουμε τα πρόσωπα που την απαρτίζουν.

Μαργαρίτα Καλογεροπούλου (Μαρία Ναυπλιώτου)

Μια δυναμική γυναίκα, αφιερωμένη στην επίλυση του προβλήματος της βίας. Η Μαργαρίτα είναι ψυχίατρος, συγγραφέας, αλλά κυρίως πηγή έμπνευσης για τους συνεργάτες της. Η Γιατρός, όπως την αποκαλούν, διδάσκει τους ασθενείς της πώς να διαχειριστούν τα τραύματα του παρελθόντος, ώσπου έρχεται και η ίδια αντιμέτωπη με κάτι που την πονάει...

Σάκης Ζήκος (Αλεκος Συσσοβίτης)

Ένας «σκοτεινός» άντρας που μεγάλωσε I στο δρόμο. Ο Σάκης είναι άνθρωπος I της νύχτας και δεν έχει φοβηθεί ποτέ ’ κανέναν, ώσπου παθαίνει την πρώτη κρίση πανικού και τρέχει στο νοσοκομείο. Τέσσερα χρόνια κι άπειρες εξετάσεις μετά, επισκέπτεται τη Γιατρό, η οποία θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τις κρίσεις.

Γιάννης και Ειρήνη Μάκρη (Ιωάννης Παπαζήσης και Βασιλική Τρουφακου)

Η ζωή τους δείχνει αξιοζήλευτη για όποιον δεν μπορεί να διακρίνει τα σημάδια πίσω από τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της Ειρήνης. Είναι τα σημάδια που ο θυμός του Γιάννη αφήνει επάνω της. Εκείνη τον αναγκάζει να επισκεφτούν τη Γιατρό, ώστε να διαχειριστούν την κατάσταση -εκείνος το θυμό του κι εκείνη την παθητικότητά της.

Μάρω Μανωλάκου (Ευδοκία Ρουμελιώτη)

Μια γυναίκα θεοφοβούμενη, ψάλτρια, αποπειράται να αυτοκτονήσει. Τα τραύματα των παιδικών της χρόνων, ο γάμος της με ένα βίαιο άντρα, ο χαμός της μεγάλης της κόρης και μια ερωτική απογοήτευση τη φέρνουν στην πόρτα της Γιατρού, η οποία τη βοηθά να συγχωρέσει το παρελθόν της κι έπειτα τον ίδιο της τον εαυτό.

Αλίκη Ορφανού (Αναστασία Παντούση)

Τελειόφοιτος της Νομικής και βαθύπλουτη, ζει μόνη σε μια πελώρια ερειπωμένη έπαυλη. Η Αλίκη έρχεται στη Γιατρό για να αγαπηθεί- απαιτεί αποδοχή, κατανόηση κι αγάπη, όταν η ίδια αυτοτραυματίζεται, φέρεται αλλοπρόσαλλα κι επιθετικά και παραμελεί τον εαυτό της. Η Γιατρός θα τη βοηθήσει να αφήσει πίσω της όσα τη βασανίζουν και να αγαπήσει τον εαυτό της.

Καίτη Λαμπροπούλου (Νεφέλη Κουρή)

Μια μητέρα περπατά με τον άντρα και το παιδί της στο δρόμο. Ξαφνικά, ορμά πάνω σε έναν άγνωστο, τον οποίο τραυματίζει σοβαρά κι ίσως και να σκότωνε, αν δεν την εμπόδιζαν. Όταν ισχυρίζεται ότι δεν τον γνωρίζει καν, ο σύζυγός της την παροτρύνει να επισκεφτεί τη Γιατρό για να μάθει να διαχειρίζεται τον αναίτιο θυμό της.

Αγνή Γασπαράτου και Χρήατος Μηλιόπουλος (Σοφία Πριόβολου και Γιωργής Τσουρής)

Εκείνη είναι η γυναίκα των ονείρων του. Εκείνος είναι νέος και τρελά ερωτευμένος μαζί της. Τον παντρεύεται επειδή νιώθει την αγάπη και το θαυμασμό του. Πέντε χρόνια αργότερα, οι ρόλοι αντιστρέφονται κι ο Χρήστος αναγκάζει την Αγνή να επισκεφτούν τη Γιατρό, ώστε να βοηθήσει αυτόν να χωρίσει κι εκείνη να το αποδεχθεί.

Δώρα Γεωργίου (Δέσποινα Γιαννοπούλου)

Μια στοργική κόρη που κλείνει ραντεβού με τη Γιατρό προκειμένου να διαχειριστεί τον επικείμενο θάνατο της μητέρας της. Όμως πριν φτάσει στην κλινική, η ετοιμοθάνατη της εξομολογείται ότι είναι υιοθετημένη και ο κόσμος της καταρρέει. Η Γιατρός θα τη βοηθήσει να δεχτεί τις ανατροπές της ζωής, και να αφήσει τη μητέρα της να φύγει.

Άννα Μανωλάκου (Μαρίλια Μητρούση)

Η μεγαλύτερη κόρη της Μάρως, την οποία όλοι θεωρούν νεκρή, φέρνει στη Γιατρό τραγικά νέα και συμπληρώνει τα κενά στην ιστορία της μητέρας της.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Βίκυ Βρανά (Βίκυ Παπαδοπούλου)

Μια έξυπνη και σοβαρή ψυχολόγος που μόλις χώρισε και μεγαλώνει μόνη της τα δύο παιδιά της. Είναι έμπιστη συνεργάτιδα της Γιατρού και-φίλη του Δαμιανού.

Δαμιανός Γαλάνης (Κωνσταντίνος Λάγκος)

Παιδοψυχίατρος που λατρεύει τα παιδιά. Στην προσωπική του ζωή, όμως, υπάρχει μια αντίφαση. Με τη γυναίκα του, τη Νανά, παντρεύτηκαν με τον όρο να μη γίνουν γονείς. Μεγαλώνοντας, ο Δαμιανός αναρωτιέται αν πρέπει να επαναδιαπραγματευθούν αυτή τη μεταξύ τους σύμβαση.

Πηγή Τρουφάκου (Γιολάντα Μπαλαούρα)

Η γραμματέας και ψυχή του κέντρου είναι χήρα αλλά πάντα ερωτευμένη με τον μακαρίτη τον Παύλο, για τον οποίο όμως μιλά σπάνια. Δεν έχει παιδιά αλλά έχει τον Μπίλλη, τον οποίο προσέχει σαν να ήταν γιος της.

Μπίλλης Χατζής (Βασίλης Μηλιώνης)

Φοιτητής Πληροφορικής και τεχνοφρικιό, είναι παράλληλα το office boy του κέντρου και η μεγάλη αδυναμία της Πηγής. Ενδιαφέρεται για τη Μυρτώ.

Μυρτώ Μαρτίνη (Μέγκι Σούλη)

Μια όμορφη κοπέλα, που αναλαμβάνει το κέτερινγκ του θεραπευτικού κέντρου παράλληλα με τις σπουδές της.

Απόστολος Καλογερόπουλος (Νίκος Καραθάνος)

Ο σύζυγος της Γιατρού είναι καθηγητής Καρδιολογίας. Σοβαρός και συγκροτημένος, έχει τον έλεγχο της ζωής του και των συναισθημάτων-του. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που ξαφνικά έρχεται αντιμέτωπος με τη θνητή του υπόσταση κι αλλάζει οριστικά.

Νανά (Λένα Δροσάκη)

Η σύζυγος του Δαμιανού είναι μια / ανεξάρτητη γυναίκα καριέρας. Επίσης γιατρός, έχει κάνει μια επιλογή ζωής που βάζει τον άντρα της σε μεγάλο δίλημμα.

Πηγή: 7μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved