Δήμητρα Αλεξανδράκη: Άγριο χώσιμο στο Happy Day – «Μας έκαψε τον εγκέφαλο»
Media

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Άγριο χώσιμο στο Happy Day – «Μας έκαψε τον εγκέφαλο»

H Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία χθες, 15 Σεπτεμβρίου αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι παντρεύτηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day τα έχωσε στην εκπομπή... λέγοντας "Μέχρι και εσείς αναρωτιόσασταν αν υπάρχει σύντροφος".

Αρχικά το μοντέλο ανέφερε: «Δεν με πειράζει να μου ζητήσει κάποιος να βγάλουμε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να με βγάζουν φωτογραφία χωρίς να το θέλω. Με έχετε κουράσει όλοι να με ρωτάτε συνέχεια γιατί δεν δείχνω τον άντρα μου. Άστο για το γάμο, ούτε να το συζητήσω δεν θέλω, αρνούμαι. Ο άντρας μου δεν είναι τσάντα για να τον δείχνω»!

Η Δήμητρα ήταν χείμαρρος και συνέχισε λέγοντας: «Υπήρξε ακόμα και αμφισβήτηση από τα media και στη δικιά σας την εκπομπή, εκεί στο παρεάκι. Μέχρι κι εσείς αναρωτιόσασταν αν υπάρχει. Εμένα δεν με νοιάζει να με κανιβαλίσετε, αλλά τον άντρα μου δεν θέλω να τον αγγίζετε, είναι δικός μου».

Μετά τις δηλώσεις της στην Ζουμπούρογλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μάς έκαψε τον εγκέφαλο. Παντρεύτηκες να σου πούμε να ζήσεις; Δεν παντρεύτηκες;».

Δείτε όσα είπε παρακάτω σε συνέντευξή της στο Happy Day!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved