Φλόγα και Άνεμος: Οι πρωταγωνιστές είδαν μαζί το πρώτο επεισόδιο της σειράς!
Media

Φλόγα και Άνεμος: Οι πρωταγωνιστές είδαν μαζί το πρώτο επεισόδιο της σειράς!

Με μεγάλη χαρά αγκάλιασαν οι τηλεθεατές χθες το βράδυ (17/9) την πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ, «Φλόγα και άνεμος» που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Στέφανου Δάνδολου. 

Η υπέροχη ατμόσφαιρα εποχής που δημιουργούταν σκηνοθετικά, σκηνογραφικά και ενδυματολογικά και οι μοναδικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που χθες το βράδυ στις 10,00 στήθηκαν μπροστά από τις οθόνες για να απολαύσουν αυτή τη νέα τηλεοπτική παραγωγή της ΕΡΤ.

Την ίδια ώρα, πολλοί από τους πρωταγωνιστές, ανάμεσά τους ο Αργύρης Αγγέλου, η σκηνοθέτιδα Ρέινα Εσκενάζυ, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη που υποδύεται την Κυβέλη σε ώριμη ηλικία αλλά και η Μαρία Παπαφωτίου που την υποδύεται σε νεότερη, αλλά και ο Αναστάσης Ρόιλος, συναντήθηκαν για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την πρεμιέρα της σειράς.

Μάλιστα, ο Αργύρης Αγγέλου ανέβασε και κοινή φωτογραφία τους λίγο μετά το τέλος της προβολής γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Και κάπως έτσι είδαμε όλοι μαζί το πρώτο επεισόδιο του Φλόγα και άνεμος!!! Εύχομαι να το αγαπήσετε, όσο το αγαπήσαμε κι εμείς που δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό όσο δουλεύαμε για αυτό! Νιώθω ευτυχισμένος και ευλογημένος που μου δόθηκε ο χώρος να υπαρξω ανάμεσα σε τόσο υπέροχους συναδέλφους ! Όχι μόνο όσοι είναι στη φωτό, αλλά ΟΛΟΥΣ που συμμετέχουν !!! Ραντεβού κάθε Σάββατο στις 22:00!».

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved