Σασμός spoiler: Οργισμένη η Αργυρώ: «Δυο αδέρφια νεκρά από χέρια Σταμακήδων»-Η ανατριχιαστική σκηνή
Media

Σασμός spoiler: Οργισμένη η Αργυρώ: «Δυο αδέρφια νεκρά από χέρια Σταμακήδων»-Η ανατριχιαστική σκηνή

Σασμός spoiler: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (19-09) ο δεύτερος συγκλονιστικός κύκλος της σειράς.

Το τηλεοπτικό κοινό υποδέχτηκε τον Σασμό με δάφνες καθώς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η σειρά έφτασε στο δυναμικό κοινό έως και 30,1%.

Στο σημερινό επεισόδιο οι σκηνές μετά τη σύλληψη του Μαθιού συγκλονίζουν με την Αργυρώ οργισμένη να βγαίνει εκτός εαυτού.

Η σύλληψη του Μαθιού για τον φόνο του Άγγελου πέφτει σαν βόμβα στην οικογένεια Βρουλάκη!

Θολωμένη από θυμό για την δολοφονία του Άγγελου, η Αργυρώ εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων. Ο Μαθιός ορκίζεται στη Βασιλική ότι δεν σκότωσε εκείνος τον Άγγελο, ενώ την ίδια στιγμή ο Μανόλης, που βασανίζεται από τύψεις για το φόνο, μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας. Η Σοφία και ο Τάσος εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους στη Στέλλα, για την απόφασή της να υπερασπιστεί τον Μαθιό.

Δες το απόσπασμα με την ανατριχιαστική σκηνή της Αργυρώς

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν, καταρρέει… Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της, ενώ η Αργυρώ, ο Σταύρος κι ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο.

Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της… Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς. Η Καλλιόπη από την άλλη εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό όμως, αυτή τη φορά, βρίσκεται στα χέρια του παπα-Μιχάλη… Κι ο άνθρωπος που πραστατεύει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμό…

Διαβάστε επίσης

Τηλεθέαση: Η πρεμιέρα των ελληνικών σειρών και του GNTM – «Σφαγή» στην prime time ζώνη

Σασμός: Θολωμένη από θυμό η Αργυρώ εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων

Σασμός: Τα πρώτα πλάνα της πρεμιέρας και η αποθέωση στο Twitter για την επιστροφή της σειράς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved