GNTM: Απίστευτο περιστατικό! Έξω φρενών η Σοφία Χατζηπαντελή τις πέταξε και τις δύο έξω από το πλατό
Media

GNTM: Απίστευτο περιστατικό! Έξω φρενών η Σοφία Χατζηπαντελή τις πέταξε και τις δύο έξω από το πλατό

GNTM: Αυτό που συνέβη στο δεύτερο επεισόδιο του GNTM 5 σίγουρα δεν έχει ξαναγίνει και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Πήγε στην audition με τις μάνατζέρ της και αποσυντόνισε τους κριτές.
Είναι από την Κύπρο κι έχει ήδη μια αρκετά μεγάλη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ.

Η 26χρονη Ζωή με τις τέλειες αναλογίες άρεσε στους κριτές από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Η καλλονή πήγε στην audition με τις μάνατζέρ της, τις οποίες η επιτροπή κάλεσε μέσα στην αίθουσα.

Η Σοφία Χατζηπαντελή θεώρησε ότι η Ζωή είναι ιδανική για την πασαρέλα της Victoria's Secret, ωστόσο οι υπόλοιποι κριτές είχαν ενστάσεις για την πορεία του μοντέλου στο σόου, θεωρώντας ότι πήγε στο GNTM 5 για την τηλεοπτική προβολή.

Κάποια στιγμή η στήριξη της μιας εκ των δύο μάνατζερ στο μοντέλο τους, εκνεύρισε τον Τάσο Σοφρωνίου αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή που τους ζήτησε να περάσουν έξω. Όπως ήταν φυσικό,οι δύο γυναίκες από την Κύπρο εκνευρίστηκαν με όσα τους είπε η guest κριτής του GNTM, με τη συμμετέχουσα να αισθάνεται αμήχανα.

Φανερά ενθουσιασμένη, η Βίκυ Καγιά έδωσε το πρώτο «ναι» στην παίκτρια. Αποσυντονισμένος δήλωσε ο Γιώργος Καράβας, που θέλησε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο μοντέλο. Στο ίδιο πνεύμα ήταν και το σχόλιο του Τάσου Σοφρωνίου, που επίσης είπε «ναι». «Να ξέρεις ότι εσύ ειδικά για εμένα θα είσαι ο στόχος», σχολίασε στη Ζωή. «Ναι» είπε και η Σοφία Χατζηπαντελή, που δήλωσε ότι η κοπέλα έχει όλο το πακέτο.

Η κριτής είπε στο μοντέλο να ζητήσει συγγνώμη στις ατζέντισσές της που τους φώναξε νωρίτερα και προκλήθηκε αυτός ο χαμός!

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved