Σπύρος Σπαντίδας: «Χωρίς χιούμορ πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να προοδεύσω»
Media

Σπύρος Σπαντίδας: «Χωρίς χιούμορ πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να προοδεύσω»

Ο Σπύρος Σπαντίδας πρωταγωνιστεί φέτος στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδοπούλος;» και υποδύεται τον Παύλο Παπαδόπουλο, έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς. 

Ο ηθοποιός, που υποδύεται τον Παύλο, μίλησε για τον ρόλο του, ενώ, ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε τι ρόλο παίζει το χιούμορ στη ζωή του...

Ο Σπύρος Σπαντίδας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό MYTV και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 που θα πρωταγωνιστήσει, αλλά και την υποκριτική στη ζωή του γενικότερα.

Τη φετινή τηλεοπτική χρονιά σάς απολαμβάνουμε μέσα από την κωμική σειρά του ΑΝΤΙ «Ποιος Παπαδοπούλας;». Τι ήταν αυτό που ξεχωρίσατε στο συγκεκριμένο σίριαλ και αποδεχθήκατε την πρόταση;

Κατ’ αρχάς, ξεκινάω από τπν παραγωγή, που είναι εξαιρετική και άψογη. Κατά δεύτερον, με τον Βασίλη Ρίσβα και τη Δήμητρα Σακαλή, που υπογράφουν το σενάριο της σειράς, ήμασταν συμμαθητές στη δραματική σχολή το 1990 και φίλοι. Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε τύχει να δουλέψω σε κάτι δικό τους και όταν μου είπαν ότι γράφουν ένα σενάριο και θα ήθελαν να είμαι στη σειρά δέχτηκα χωρίς να το διαβάσω. Αυτό είναι κάτι που το έκανα πρώτη φορά, καθώς ήμουν σίγουρος για την ποιότητα και πόσο καλό θα είναι. Επίσης, πρώτη φορά, αποφάσισα εξαιτίας της σειράς να μην κάνω θέατρο, και αυτό είναι σημαντικό για μένα. Ήθελα να αφοσιωθώ στο σίριαλ, μου άρεσε πολύ και ήθελα να κάνω μόνο αυτό φέτος.

Πιστεύετε ότι θα σας λείψει το θέατρο φέτος μιας και, ύστερα από χρόνια, αποφασίσατε να αφοσιωθείτε τηλεοπτικά κάπου;

Θεατρικά, θα κάνω κάτι του χρόνου. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια, κάνω θέατρο χειμώνα καλοκαίρι. Θα ξεκουραστώ, θα μου λείψει και θα το κάνω με μεγαλύτερο κέφιτου χρόνου. Καλό είναι να απέχουμε.

Τι είναι πιο σημαντικό για εσάς σε μία δουλειά;

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η καλή συνεργασία και το φιλικό περιβάλλον. Άλλωστε, στη δουλειά που κάνουμε λέμε «Πάμε να παίξουμε στο θέατρο», «Πάμε να παίξουμε στην τηλεόραση». Παίζουμε. Οπότε, όταν παίζεις, πρέπει να είσαι χαρούμενος, ευτυχισμένος. Το άλφα καιτο ωμέγα είναι το περιβάλλον και οι συνεργάτες. Εφόσον το κλίμα είναι πολύ καλό και προστατευμένο, εγώ είμαι ευτυχισμένος εδώ.

Πείτε μας δυο λόγια για την υπόθεση της σειράς...

Πραγματικά, η γραφή των παιδιών καιτο χιούμορ αυτήςτπς σειράς είναι πάρα πολύ ωραία και-ιδιαίτερα. Είναι δύο Παπαδόπουλοι, όπου ο ένας είναι φτωχός και ο άλλος πλούσιος. 0 δικός μου ο ρόλος είναι ο φίλος του Αρίστου, του πλούσιου Παπαδόπουλου, και γίνονται πολλές παρεξηγήσεις με τον φτωχό Παραδόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved