Σπύρος Σπαντίδας: Όλα όσα αποκάλυψε για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, «Ποιος Παπαδόπουλος;»
Media

Σπύρος Σπαντίδας: Όλα όσα αποκάλυψε για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, «Ποιος Παπαδόπουλος;»

Ο Σπύρος Σπαντίδας πρωταγωνιστεί φέτος στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδοπούλος;» και υποδύεται τον Παύλο Παπαδόπουλο, έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς. 

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Σπύρος Σπαντίδας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό MYTV και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 που θα πρωταγωνιστήσει, αλλά και την υποκριτική στη ζωή του γενικότερα. Ο ίδιος αισθάνεται πολύ χαρούμενος για αυτή τη νέα συνεργασία και νιώθει πώς όλα θα πάνε πολύ καλά.

Εσείς υποδύεστε τον Παύλο. Τι χαρακτήρας είναι;

Ο Παύλος είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, νεόπλουτος, που του αρέσει να επιδεικνύειτα λεφτά του και εκεί έγκειται καιτο χιούμορ καιτο αστείο της υπόθεσης. Στον πλούσιο κύκλο που έχει μπει, πάει πιο πολύ για να επιδείξει τα χρήματά του, το αυτοκίνητό του, το πόσο ακριβό δώρο τούς έκανε, το πόσο καλά προϊόντα έχουν οι επιχειρήσεις του. Και εκεί έχει κόντρα με τον Αρίστο, τον οποίο υποδύεται ο Κρατερός Κατσούλης.

Πώς είναι ως σύζυγος και μπαμπάς;

Θαυμάζει τπν κόρη του. Θαυμάζει τη γυναίκα του, η οποία δεν έχει καθόλου καλή φωνή. Όμως, ο ίδιος θεωρεί ότι έχει εξαιρετική και θέλει να αγοράσει το Μέγαρο Μουσικήςγια να τραγουδήσει εκεί η σύζυγός του. Δυστυχώς, του φέρνουν αντιρρήσεις και δεν του το δίνουν και εκεί ξεκινάει και μια κόντρα και με τον φτωχό Παπαδόπουλο. Αατρεύειτην οικογένειά του. Είναι γενικά επιδειξίας και αυτό αναδεικνύειτην πλάκα του χαρακτήρα του. Δεν θα γίνει καθόλου αντιπαθής, το κάνει πολύ διακριτικά και πιστεύω ότι είναι ένας συμπαθής ήρωας.

'Εχετε κοινά στοιχεία με τον ρόλο σας;

Είναι τελείως κόντρα με τον δικό μου χαρακτήρα. Γενικά στη ζωή μου είμαι πολύ χαμηλών τόνων και ποτέ δεν έχω δείξει τίποτα, είτε είχα είτε δεν είχα. Ούτε ήξερε κάποιος αν έχω ή δεν έχω. Είναι τελείως κόντρα ο συγκεκριμένος ρόλος και το ευχαριστιέμαι πολύ που τον υποδύομαι. Είναι η πρώτη φορά, ύστερα από πολλά χρόνια, που περιμένω πώς και πώς να πάω στο γύρισμα. Περνάω ωραία. Με τα παιδιά, τη Μαριάννα Τουμασάτου, τον Κρατερό Κατσούλη, τον Γιάννη Δρακόπουλο, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και χαίρομαι πρυ δουλεύουμε μαζί. Είναι ευλογία, γιατί αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Είναι σπάνιο.

Τι ρόλο παίζει το γέλιο στη δική σας ζωή;

Το άλφα καιτο ωμέγα.Έχω πολύ χιούμορ στην προσωπική μου ζωή. Είμαι η χαρά της παρέας. Χωρίς χιούμορ, πιστεύω ότι δεν θα μπορούσα να προχωρήσω και να προοδεύσω. Το χιούμορ είναι η ζωή μου και κάνω παρέα με ανθρώπους που έχουν. Ακόμα και σε δύσκολες στιγμές σε βοηθάει να τις ξεπεράσεις.

Τι πιστεύετε ότι έχει ανάγκη το τηλεοπτικό κοινό;
Έχει ανάγκη απ’ όλα. Και από τη σαχλαμάρα, και από την καλή κωμωδία, και από το δράμα. Ο καθένας βλέπει ό,τι θέλει για να φτιάξει την ψυχή του και την ψυχολογία του. Εγώ βλέπω και σαχλαμάρες και χασκογελάω, και το αλλάζω σε πέντε λεπτά, βλέπω και δραματικά, ποιοτικά ή μη ποιοτικά, και πάλι περνάω καλά. Όλοι έχουμε τα πάντα ανάγκη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved