Γωγώ Μπρέμπου: «Νομίζω ότι οι επιθυμίες της Όλγας θα ξυπνήσουν αργότερα στην ιστορία»
Media

Γωγώ Μπρέμπου: «Νομίζω ότι οι επιθυμίες της Όλγας θα ξυπνήσουν αργότερα στην ιστορία»

Η Γωγώ Μπρέμπου παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά "Ο Πάράδεισος των Κυριών", μιας και υποδύεται τον χαρακτήρα της Όλγας Βασιλείου. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε τηλεόραση, όσο και σε θέατρο και κινηματογράφο.

Η Γωγώ Μπέμπου πάραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Τηλεθεατής" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά "Ο Παράδεισος των Κυριών", μιας και υποδύεται την Όλγα Βασιλείου, μιας γυναίκας που έχει παντρευτεί έναν προικοθήρα και έχει ενα γιο, που του δείχνει μονίμως μεγάλη αδυναμία.

Ο Πάρης έχει υποστεί τραύματα από συμπεριφορές λόγω του προβλήματος του. Εκδηλώνει επιθετικότητα;

«Λένε ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν σε περιβάλλοντα κακοποιητικά ακολουθούν τον ίδιο δρόμο επικοινωνίας με τους άλλους. Δηλαδή τη βία και τις φωνές. Ο Πάρης δίνει σκληρή μάχη με αυτό. Και δεν τα καταφέρνει πάντοτε. Ως μητέρα του και μέλος αυτής της οικογένειας, ενώ το καταλαβαίνω, μου είναι πολύ δύσκολο, λόγω αγωγής, να δράσω πιο δυναμικά».

Έχει εμμονή με την Αμαλία;

«Αγαπάει ακόμα τον παιδικό του έρωτα. Ή έτσι νομίζει».

Η Όλγα έχει επιθυμίες ή βάζει πάνω από τις δικές της αυτές των άλλων;

«Νομίζω ότι οι επιθυμίες της θα ξυπνήσουν αργότερα στην ιστορία. Γιατί τα γεγονότα που τρέχουν στην οικογένειά της, είναι καταιγιστικά. Από συναίσθημα και από χρέος, είναι δοσμένη στη διατήρηση του σπιτιού της. Της οικογένειάς της. Και στην προστασία τους»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved