Φλόγα και Άνεμος: Οι Βασιλικοί θέλουν να εξοντώσουν την Κυβέλη!
Media

Φλόγα και Άνεμος: Οι Βασιλικοί θέλουν να εξοντώσουν την Κυβέλη!

Απόψε το βράδυ (1/10) θα απολαύσουμε το τρίτο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς της ΕΡΤ, Φλόγα και Άνεμος

Βρισκόμαστε στο 1968 λοιπόν. Η Κυβέλη διαπιστώνει ότι η χούντα παρακολουθεί το τηλέφωνό της και σαστίζει. Έκτοτε ο Δημήτρης Χορν συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο στην αγαπημένη του νονά, ενώ στο εξωτερικό η Μελίνα και οι υπόλοιποι εξόριστοι οργανώνουν μία δυναμική αντίσταση.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Γεώργιος Παπανδρέου, έχει δίπλα του τον γιο του, τον Γιώργο, και τους φρουρούς της χούντας. Την ίδια ώρα, ο αξιωματικός της χούντας, ο Φώντας, συνεχίζει να διαβάζει με πολλή προσοχή το ημερολόγιο του Κροντηρά.

Η Φωτεινή και ο Μιχάλης περνούν τις τελευταίες τους ημέρες στο ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα, ενώ η Όλγα προσπαθεί να βρει κάτι να τη βοηθήσει να διαλέξει τη ζωή που θέλει. Στο παρελθόν, ο Γεώργιος Παπανδρέου ζητάει σε γάμο τη Σοφία Μινέικο και της υπόσχεται μια υπέροχη ζωή, ενώ αργότερα, στο Βερολίνο, συναντιέται για πρώτη φορά με τον Βενιζέλο, τον οποίο εντυπωσιάζει η ρητορική του.

Συγχρόνως, η αδελφή της Μαρίκας Κοτοπούλη, η Χρυσούλα, με την οποία είναι παντρεμένος ο Μήτσος Μυράτ, μαθαίνει ότι είναι έγκυος και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Παράλληλα, η Κυβέλη και η Μαρίκα Κοτοπούλη ανεβάζουν ταυτόχρονα την ίδια παράσταση, με τους πάντες να περιμένουν να δουν ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια σε αυτή την καλλιτεχνική κόντρα.

Κάποια στιγμή, όμως, η Κυβέλη δέχεται στο σπίτι της την επίθεση των βασιλικών, με σκοπό την εξόντωσή της, γεγονός που οδηγεί τους ίδιους στο τμήμα κατηγορούμενόυς. Ύστερα, η Κυβέλη πηγαίνει στη Χίο με τον θίασό της. Εκεί, συναντιέται για πρώτη φορά με τον Γεώργιο Παπανδρέου.

Πηγή: MY TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved