Φλόγα και Άνεμος: Κυβέλη και Κοτοπούλη: Αρχίζει η μεγάλη αντιπαράθεση!
Media

Φλόγα και Άνεμος: Κυβέλη και Κοτοπούλη: Αρχίζει η μεγάλη αντιπαράθεση!

Φλόγα και άνεμος: Ένας έρωτας κυλάει σε μια διαδρομή γεμάτη από ανυπέρβλητα εμπόδια. Αυτός ο έρωτας ανάμεσα στον Γεώργιο Παπανδρέου και την Κυβέλη, που κατάφερε να επιβιώσει και κράτησε, στα κρυφά ή στα φανερά, για περισσότερα από 30 χρόνια ζωντανεύει μέσα από τη νέα, υπέροχη σειρά της ΕΡΤ1.

Φλόγα και Άνεμος: Τι θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια;

Στο παρελθόν, η Κυβέλη παρασύρεται πολύ εύκολα από τις υποσχέσεις του πλούσιου παραγωγού Θεοδωρίδη για μια μεγάλη ζωή, σε μεγάλες σκηνές, με σημαντικούς ρόλους, και παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει τον Μυράτ και να ακολουθήσει τον θεοδωρίδη στο Παρίσι. Μάλιστα, μένουν για έναν χρόνο στη γαλλική πρωτεύουσα, όπου αποκτούν μία κόρη. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, το κοινό την υποδέχεται θριαμβευτικά και αρχίζει η μεγάλη αντιπαράθεσή τπς με τη Μαρίκα Κοτοπούλη.

Στο μεταξύ, ο Μυράτ συνάπτει σχέση με την αδελφή της τελευταίας, ενώ ο Γεώργιος Παπανδρέου γνωρίζει τη Σοφία Μινέικο σε μία διαδήλωση της Νομικής Σχολής, όπου φοιτούσε, και γρήγορα ζουν έναν μεγάλο έρωτα... Στο 1968, η Κυβέλη διαβάζει τα ερωτικά γράμματα που της γράφει ο Γεώργιος στη διάρκεια τπς κοινής τους ζωής. Η υπηρέτριά της, η Αγάπη, ζει κι αυτή έναν μεγάλο έρωτα με τον οδηγό τπς σπουδαίας ηθοποιού, τονΣπύρο. Παράλληλα, η Φωτεινή και ο Μιχάλπς, ένα μυστηριώδες ζευγάρι, φτάνουν σε ένα ξενοδοχείο του Φαλήρου με σκοπό να περάσουν το Σαββατοκύριακο, αλλά κάτι φαίνεται να σχεδιάζουν.

Εντω μεταξύ, ο αξιωματικόςτης χούντας, ο Φώντας, διαβάζει το ημερολόγιο ενός ηθοποιού που έχει πεθάνει, χωρίς να ξέρει ότι αυτό πρόκειται να αλλάξει ριζικά τη ζωή του. Την ίδια ώρα, η γυναίκα του Φώντα, π'Ολγα, ζειτο δικό της δράμα και πρέπει να πάρει μία μεγάλη απόφαση για εκείνη καιτη ζωή του αγέννητου παιδιού της. Αργότερα, π δισέγγονη τπς Κυβέλης ερωτεύεται έναν ποιητή μετανάστη, ενώ ο Γεώργιος Παπανδρέου, στο δωμάτιο του νοσοκομείου, παλεύει ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved