Άγρια γη: Ο Μιχάλης πιέζει τον Τσακίρη να δώσει στην αστυνομία την Όλγα
Media

Άγρια γη: Ο Μιχάλης πιέζει τον Τσακίρη να δώσει στην αστυνομία την Όλγα

Άγρια γη: Στο σημερινό επεισόδιο (29/9), η Ελπίδα σε απόγνωση, νιώθοντας υπεύθυνη για τον σοβαρό τραυματισμό του Κωστή, μοιράζεται τις ενοχές της με τον Άρη, αγνοώντας πως είναι ο παιδικός της φίλος, που δεν έχει πάψει να τον περιμένει.

Ο Μιχάλης πιέζει τον Τσακίρη, να δώσει στην αστυνομία την Όλγα ως ηθική αυτουργό για την απαγωγή του Νικόλα και τον φόνο του Πέτρου Γαλάνη.
Η Όλγα, καχύποπτη για τα πραγματικά κίνητρα του Άρη, βάζει τον στενό συνεργάτη της Γιώργο, να ερευνήσει το παρελθόν του. Η Ελπίδα παρεμβαίνει για να δουλέψει ξανά ο Άρης στο κτήμα τους, προκαλώντας την οργή της Όλγας.
Η φιλική σχέση Ελπίδας – Άρη πυροδοτεί εκ νέου τη ζήλια του Στέφανου. Η Όλγα ξεκαθαρίζει στον Άρη πως δεν τον εμπιστεύεται και θα έχει τα μάτια της κολλημένα επάνω του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Η ημέρα της εγχείρησης του Κωστή πλησιάζει κι η αγωνία όλων κορυφώνεται, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένταση στις σχέσεις τους.
Η Όλγα διώχνει την αδερφή της, τη Ρόζα, από το νοσοκομείο, αποδεικνύοντας ότι η κακή σχέση τους δεν βελτιώνεται ούτε στις δύσκολες ώρες.
Κι ενώ η Ελπίδα κοντεύει να καταρρεύσει από την αναμονή, ο Γρηγόρης, ο επιστάτης στο κτήμα, καταλαβαίνει πως ο Άρης δεν έχει ιδέα από αγροτικές εργασίες.
Όταν το μαθαίνει η Όλγα, ξεσπάει τα νεύρα της για τον Κωστή στον Άρη, κατηγορώντας τον ότι της είπε ψέματα και τον απολύει. Οι χειρότεροι φόβοι όλων επαληθεύονται, όταν μετά την εγχείρηση ο Στέφανος τους ανακοινώνει ότι ο Κωστής δεν θα μπορεί πλέον να περπατήσει.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved