Παγιδευμένοι spoiler: Αυτή κι αν είναι ανατροπή! Ο Άγγελος δολοφόνος της Μυρτώς
Media

Παγιδευμένοι spoiler: Αυτή κι αν είναι ανατροπή! Ο Άγγελος δολοφόνος της Μυρτώς

Παγιδευμένοι: Αυτό κι αν είναι spoiler. Ο Άγγελος δολοφόνος της Μυρτώς 

Η εξέλιξη που δεν περιμέναμε με τίποτα θα γίνει πραγματικότητα, ο Άγγελος είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς κι έτσι όλα όσα μέχρι τώρα έχουμε δει ανατρέπονται γιατί μέχρι τώρα ούτε που είχε περάσει από το μυαλό μας πως ο κολλητός φίλος και συνεργάτης της Άννας έχει κάνει το φονικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τηλεθεατή και του 7 μέρες tv, ο Δημήτρης και η Άννα ανακαλύπτουν ότι ο Άγγελος σκότωσε τη Μυρτώ και αναζητούν στοιχεία για να δέσουν το κατηγορητήριο.

Η Άννα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη του Δημήτρη. Ο καλύτερός της φίλος δολοφόνησε την αδερφή της και μετά την αποκάλυψη προσπαθεί με τον Δημήτρη, ο οποίος της έχει σταθεί όσο κανένας, να «δέσουν» την υπόθεση.

Ποιος είναι ο Άγγελος Χατζής

Ο Άγγελος είναι ο καλύτερος φίλος της Άννας, δικηγόρος, συνεργάτης της και πρώην συμφοιτητής της. Γιος του μεγαλοδικηγόρου Αλέκου Χατζή, με τον οποίο βρίσκονται συνέχεια σε κόντρα, γιατί - παρά την επιθυμία του πατέρα του να δουλέψει μαζί του - εκείνος επέλεξε να δουλέψει με την Άννα. Αυτός και η Άννα έχουν έναν ισχυρό φιλικό δεσμό, καταλαβαίνουν και στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλο. Και οι δύο διαφωνούν με τις τακτικές του Αλέκου Χατζή και πολλές φορές βρίσκονται απέναντί του στο δικαστήριο, ως αντίδικοι.

Στο νέο επεισόδιο

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Κοσμά, ο κόσμος της Άννας καταρρέει και με συνοδοιπόρο τον Δημήτρη βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ένα σταυροδρόμι που μπορεί να τους οδηγήσει στον δολοφόνο, ή μήπως όχι;
Η εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη, Κατερίνας περιπλέκει την κατάσταση και γίνεται αιτία να βρεθεί ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τον αδερφό της Σταύρο, τον οποίο θα ήθελε τώρα σύμμαχό του. Όλα παίρνουν άλλη τροπή για την οικογένεια του Δημήτρη, όταν στο σπίτι τους εισβάλλει ένας άγνωστος άνδρας.

Παγιδευμένοι: Ο ήρωας που λατρεύει να μισεί το twitter–Ο Κίμων Κουρής σε μια συγκλονιστική ερμηνεία

Ράδου: Από μελαχρινή στον Ήλιο ξανθιά στους Παγιδευμένους-Η μεγάλη αλλαγή για τον ρόλο της Κατερίνας

Ορκόπουλος: Αυτή είναι η επί 44 χρόνια ηθοποιός σύζυγός του! Έτσι κρατάει τον γάμο τους ζωντανό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved