Ο Παράδεισος των Κυριών: Τζένη Καζάκου: «Νιώθω πολύ τυχερή που φέτος συμμετέχω σε αυτή τη σειρά»
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τζένη Καζάκου: «Νιώθω πολύ τυχερή που φέτος συμμετέχω σε αυτή τη σειρά»

Η Τζένη Καζάκου, πέρυσι, μας συστήθηκε τηλεοπτικά ως Λίζα στην κωμική σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Τη φετινή σεζόν η Τζένη Καζάκου ταξιδεύει πίσω στον χρόνο με τη νέα καθημερινή σειρά του Alpha, υποδυόμενη τη Γεωργία.

Η ηθοποιός ερμηνεύει ένα συνεσσταλμένο κορίτσι που κάνει όνειρα για το μέλλον χωρίς να πετάει στο ροζ συννεφάκι.

Η Τζένη Καζάκου, μίλησε στο περιοδικό Τv24, για τη σειρά, Ο Παράδεισος των Κυριών, αλλά και για το ρόλο της.

Από την περσινή επιτυχία «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στον «Παράδεισο των κυριών». Τι κρατάτε από την προηγούμενη σεζόν και πώς βιώνετε την καινούρια σας τηλεοπτική συνεργασία;

«Από την περασμένη χρονιά κρατάω όσα πράγματα έμαθα και δοκιμάστηκα! Νιώθω πολύ τυχερή που φέτος συμμετέχω σε αυτή τη σειρά η οποία είναι δραματική και εποχής. Πέρα από το καλλιτεχνικό κομμάτι, έχουμε δημιουργήσει μια τέλεια ομάδα και με τους υπόλοιπους ηθοποιούς και με το συνεργείο».

Η Λίζα και η Γεωργία, οι δυο σας ηρωίδες, είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Πώς προσεγγίσατε τον νέο σας ρόλο;

«Ολους τους ρόλους τους προσεγγίζω με την εν συναίσθηση. Ίσως να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που θα πω αλλά εγώ νιώθω ότι είναι ζωντανές ψυχές γραμμένες σε ένα χαρτί στις οποίες χαρίζω τη φωνή μου, το σώμα μου και την ψυχή μου... Αισθάνομαι ότι αντιπροσωπεύω την ιστορία τους και την προσωπικότητά τους. Οπότε, ναι, το βασικό μου “όπλο” είναι η ενσυναίσθηση. Οι τέχνες για να έχουν ψυχή πρέπει να τους δώσουμε τη δική μας».

Το χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα ταξιδέψουμε είναι η δεκαετία του ’60 που απέχει αρκετά από τη δική σας γενιά. Λαμβάνοντας πληροφορίες για το τότε, τι σας έχει κάνει εντύπωση;

«Οσο έψαχνα πληροφορίες για τη συγκεκριμένη εποχή, λόγω της σειράς, έβρισκα και μάθαινα ακόμα πιο πολλά! Δεν θέλω να αναφερθώ και να αναλύσουμε πολιτικά θέματα, αλλά το 1960 υπήρξε μια βαθύτατα επαναστατική περίοδος, με κινήματα που άλλαξαν την κοινωνία όπως το Φεμινιστικό Κίνημα, το Κίνημα Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και άλλα. Το Φεστιβάλ του Γούντστοκ είναι ίσως το πιο διάσημο μουσικό γεγονός. Έμεινε στην ιστορία επειδή έγινε το σύμβολο μιας γενιάς, της γενιάς των παιδιών των λουλουδιών, του αντιπολεμικού κινήματος.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved