Media

Η γη της ελιάς: Εφιαλτικές στιγμές για την Αθηνά! Την μαχαιρώνουν μέσα στη φυλακή

Η γη της ελιάς: Η Ασπασία, με τη βοήθεια της Αρετής, καταφέρνει να ρίξει ένα μαντζούνι στο φαγητό της Βασιλικής, ελπίζοντας προκειμένου να τη χωρίσουν από τον Φίλιππο. Ταυτόχρονα, η ΑΘηνά εξακολουθεί να περνάει εφιαλτικές στιγμές μέσα στη φυλακή. Μάλιστα, μία συγκρατούμενή της τη μαχαιρώνει...

Μία νέα κοπέλα, η Ράινα από τη Βουλγαρία, εμφανίζεται στο κλαμπ και πιάνει δουλειά. Μάλιστα, καταφέρνει πολύ γρήγορα να κλέψει την παράσταση από τις υπόλοιπες κοπέλες. Την επομένη, η Ράινα αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο χωριό, με τον Πότη να τη συστήνει στον Στάθη.

Για κακή του τύχη, όμως, η Εύα τούς βλέπει και ζηλεύει. Ταυτόχρονα, π Αρετή είναι αποφασισμένη να χωρίσει τη Βασιλική από τον Φίλιππο και για αυτόν τον λόγο αρχίζει να καταστρώνει ύπουλα σχέδια. Η ίδια μοιράζεται τη σκέψη της με την ξαδέλφη της, την Ασπασία, η οποία προτείνει να χρησιμοποιήσουν ένα μαντζούνι από τη Χρυσούλα. Δίχως λοιπόν να χάνουν χρόνο, πηγαίνουν στην τελευταία και της ζητούν ένα μαντζούνι προκειμένου να απομακρύνουν τη Βασιλική από τον Φίλιππο.

Έπειτα, η Ασπασία, σε συνεργασία με την Αρετή, καταφέρνει να ρίξει το μαντζούνι στο φαγητό της Βασιλικής. Μόνο που η κοπέλα παθαίνει δηλητηρίαση από το φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία και η Αρετή γίνεται έξω φρενών με τη Χρυσούλα, καθώς θεωρεί ότι τις κορόιδεψε. Εν τω μεταξύ, η Αντιγόνη εκμυστηρεύεται στην Ισμήνη ότι ζηλεύει τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει αναπτύξει με τη μικρή Αγγελική. Την ίδια ώρα, η τελευταία εκφράζει την αγάπη της στον Μάνο και σιγά-σιγά δείχνει ότι νιώθει μέλος της οικογένειας Βρεττάκων.

Ο Στάθης αναπολεί το ερωτικό παρελθόν του με την Ιουλία

Η πολύκροτη δίκη της Αθηνάς βρίσκεται σε εξέλιξη και σειρά έχουν οι λίγοι μάρτυρες υπεράσπισης. Οι καταθέσεις της Μαργαρίτας και της Μαρίας συγκινούν το ακροατήριο αλλά και την ίδια την Αθηνά. Λίγη ώρα μετά, η τελευταία επιστρέφει στη φυλακή όπου έρχεται αντιμέτωπη με τις συγκρατούμενες της, οι οποίες της κάνουν τη ζωή μαρτύριο. Μάλιστα, γίνεται μία συμπλοκή και μία κρατούμενη δεν διστάζει να μαχαιρώσει την Αθηνά.

Οι φύλακες τη μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο τραυματισμένη και ενημερώνονται ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα, οι οποίοι αποφασίζουν κοινή συναινέσει να μην το πουν στη Μαρία, διότι θα καταρρεύσει. Στο μεταξύ, οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της Αθηνάς μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο και δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει. Παράλληλα, η Άννα και ο Λεωνίδας καταφέρνουν να απομονωθούν στο σπίτι της Ευτυχίας, αλλά η βραδιά δεν κυλάει όπως σχέδιαζαν. Την ίδια απογοήτευση νιώθει και η Μυρτάλη, η οποία συνεχίζει να αισθάνεται παραμελημένη από τον Χρήστο. Για αυτόν τον λόγο, η κοπέλα αναζητά τη συντροφιά στο πρόσωπο του Αλέξη, με τον οποίο και κολυμπάει στην πισίνα. Στο σπίτι των Βρεττάκων τώρα, η Αγγελική σκορπίζει άφθονα χαμόγελα με την παιδική της αφέλεια, ενώ η Αντιγόνη καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει μια θέση στη ζωή της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δημοσθένης δίνει εντολή στους συνεργάτες του να βρουν έναν σύνδεσμο στις φυλακές γυναικών με σκοπό να προστατέψει την Αθηνά.

Από την άλλη, ο Θανάσης εξακολουθεί να δίνει ψεύτικες ερωτικές υποσχέσεις στην Αναστασία και την Αρετή, ενώ παράλληλα διατηρεί ερωτική σχέση και με μία γυναίκα από την Αθήνα. Την ίδια στιγμή, η Ιουλία κάνει ιππασία και ο Στάθης αποφασίζει να πάει στον χώρο και να την παρατηρεί από απόσταση. Τότε, όμως, αρχίζει να αναπολεί το ερωτικό παρελθόν τους.

Η Εύα βρίσκει το πτώμα μιας κοπέλας από το κλαμπ

Η Αντιγόνη πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου και βρίσκει τον Μόνο με τη Μαρίνα και τη μικρή Αγγελική σε όμορφες οικογενειακές στιγμές μέσα στην πισίνα, οι οποίες την πληγώνουν και την κάνουν να ξεσπάσει σε κλάματα. Ο Ισίδωρος αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και η ζήλια της κόρης του ως προς τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει αποκτήσει με το κοριτσάκι τον προβληματίζει και τον στεναχωρεί ιδιαίτερα. Και αυτό γιατί ξέρει ότι θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Αρκεί να το ήθελε, φυσικά, και εκείνη. Αργότερα, π Αθηνά συνέρχεται και επιστρέφει στη φυλακή. Ωστόσο, παρά τον σοβαρό τραυματισμό της, το κλίμα παραμένει ιδιαίτερα εχθρικό.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, οι φρουροί μπαίνουν στο κελί της γυναίκας και βρίσκουν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι κάτω από το στρώμα της. Κάτι για το οποίο ενημερώνουν τη διευθύντρια, η οποία λέει στην Αθηνά ότι πρόκειται να τιμωρηθεί. Η γυναίκα ορκίζεται πως δεν έχει ιδέα ποιος το έβαλε και επιμένει ότι κάποιος θέλει να επιβαρύνει τη θέση της. Την επόμενη μέρα, η δίκη αρχίζει ξανά και η Αθηνά απολογείται μπροστά σε δικαστές και ενόρκους, προσπαθώντας να τους πείσει για την αθωότητά της. Η ίδια και ο Λυκούργος αγωνιούν, ενώ οι αγορεύσεις του εισαγγελέα και της πολιτικής αγωγής κινούνται σε σκληρές γραμμές και οι ένορκοι δείχνουν να επηρεάζονται σημαντικά. Για αυτόν τον λόγο κρίνουν την Αθηνά ένοχη. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Κατερίνα, μια καλή φίλη της Στέλλας, εμφανίζεται στη Μάνη, αλλά τα νέα που μοιράζεται με τη Χάιδω δεν είναι ευχάριστα.

Η κοπέλα αποκαλύπτει ότι πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και πρέπει να κάνει μία εγχείρηση στην Ιαπωνία. Έκτοτε, λοιπόν, η Χάιδω προσπαθεί να συγκεντρώσει με κάθε τρόπο τα χρήματα που απαιτούνται. Επιπλέον, η Αλκμήνη βάζει μπροστά ένα σατανικό σχέδιο για να φέρει κοντά τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, με εκείνον να είναι επιφυλακτικός, γιατί ξέρει ότι παίζει με τη φωτιά και φοβάται μήπως οι κινήσεις του φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Την ίδια ώρα, η Εύα αναλαμβάνει μια νέα οικοδομή και κατά τη διάρκεια της εκσκαφής βρίσκεται μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Βρίσκει το πτώμα μιας νεαρής κοπέλας που δούλευε στο κλαμπ

Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved