Φλόγα και Άνεμος: Τρικαλιώτη: «Δεν γίνεται να ανταγωνιστώ την Καραμπέτη – Είναι ανατριχιαστική»
Media

Φλόγα και Άνεμος: Τρικαλιώτη: «Δεν γίνεται να ανταγωνιστώ την Καραμπέτη – Είναι ανατριχιαστική»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Πέγκυ Τρικαλιώτη όπου και μίλησε για τον ρόλο της ως Μαρίκα Κοτοπούλη στη σειρά εποχής της ΕΡΤ, Φλόγα και Άνεμος

Η αγαπημένη ηθοποιός είπε για τον ρόλο της: «Ερωτεύτηκα τον ρόλο της Μαρίκας Κοτοπούλη. Είναι ένα πλάσμα που έχει έρθει κοντά μου και θεατρικά και τηλεοπτικά άλλη μια φορά. Θέλω να παίζω συνεχώς τη Μαρίκα Κοτοπούλη σαν τρελή... Όταν με πήρε η Ρέινα Εσκενάζι είπα αμέσως σκηνή ακόμα και εάν έχω μισή σκηνή. Έχει πολύ καλή διανομή των ρόλων η σειρά. Θεωρώ όσοι παίζουν σε αυτή τη σειρά, από νέους μέχρι τους έμπειρους ηθοποιούς, είναι σπουδαίες ερμηνείες».

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη αποκάλυψε επίσης: «Τις περισσότερες σκηνές τις έχω με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η οποία είναι ανατριχιαστική. Δεν έχω λόγια πραγματικά. Θα ανταγωνιστώ την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη; Δεν γίνεται αυτό. Είναι μία και μοναδική!

Σε μια κοινή σκηνή, με παρέσυρε στον ρόλο της και μαγεύτηκα. Η Ρέινα Εσκενάζι μου είπε “Τι έπαθες; Δεν μπορούσα να ξεχωρίσω ποια είναι ποια”.

Η Μαρίκα Κοτοπούλη είναι μια γυναίκα που έζησε τη ζωή της στα άκρα. Είχε μια “λαϊκότητα” ενώ ήταν μία ντίβα, μία σταρ της εποχής».

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη πρόσθεσε: «Η Κυβέλη και η Μαρίκα Κοτοπούλη ήταν αντίπαλες σε σημείο όπου ανέβαζαν την ίδια παράσταση την ίδια μέρα. Όταν πέθανε ο Ίωνας, πήγε η Κυβέλη στο καμαρίνι της Κοτοπούλη και της είπε “Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα” και έπεσαν η μία στην αγκαλιά της άλλης. Μετά από αυτό αποφάσισαν να συμπράξουν στο θέατρο».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η ηθοποιός στα παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved