Μυρτώ Αλικάκη: «Η μοναχή Κασσιανή δεν είναι πολύ καλό κορίτσι»
Media

Μυρτώ Αλικάκη: «Η μοναχή Κασσιανή δεν είναι πολύ καλό κορίτσι»

Η Μυρτώ Αλικάκη υποδύεται την αυστηρή και φιλόδοξη μοναχή Κασσιανή, στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο ρόδο», στο MEGA.

Στο «Μαύρο ρόδο», στη νέα σειρά του MEGA, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, οι πειρασμοί και η αμαρτία έχουν πάρα πολλά πρόσωπα. Βασανίζουν κάθε ψυχή, είτε είναι ταγμένη στον Θεό είτε ζει κοσμική ζωή. Στην κλειστή κοινωνία της μονής όπου ασκείται ως δόκιμη μοναχή η Ελισάβετ, τα πάθη και τα ελαττώματα δοκιμάζουν σκληρά τις σχέσεις. Μια τέτοια μοναχή, που παραβιάζει πολλές από τις 10 Εντολές, υποδύεται η Μυρτώ Αλικάκη.

- Ποια είναι η μοναχή Κασσιανή;

«Η μοναχή Κασσιανή δεν είναι πολύ καλό κορίτσι. Είναι μια γυναίκα που έχει αφιερωθεί στον Θεό. Φαίνεται ότι είναι πολλά χρόνια μοναχή. Φιλόδοξη, ανταγωνιστική και καχύποπτη με τους ανθρώπους και με τις άλλες μοναχές. Ακόμη και με τους επισκέπτες που έρχονται από τον έξω κόσμο. Σε γενικές γραμμές, έχει και τον ανταγωνισμό με την αδελφή Αυξεντία (Σοφία Σέιρλή), καθώς η Κασσιανή επιβουλεύεται τη θέση της ηγουμένης. Θέλει να γίνει η επόμενη ηγουμένη. Να ελέγχει και να κατανοεί τα πάντα».

- Οι υπέρμετρες φιλοδοξίες και οι ραδιουργίες της θα βγουν στην επιφάνεια, ανεξάρτητα από την εύνοια του μητροπολίτη, που την προτιμά;

«Υποθέτω. Όπως καταλαβαίνετε, δεν γνωρίζω και πάρα πολλά ακόμη για το μέλλον. Ήδη φαίνεται ότι αρχίζει να κινεί τα νήματα προς όφελος της».

- Η Κασσιανή αποζητά την εξουσία και την επιβεβαίωση;

«Σαφέστατα. Η Κασσιανή είναι μια ικανή γυναίκα. Πολύ δογματική ως προς την πίστη της και απόλυτη».

- Έχει υπό την επιτήρησή της τη δόκιμη καλόγρια Ελισάβετ;

«Και μόλις διαπιστώσει ότι κάτι δεν πάει καλά, αρχίζοντας να συνδέει τα κομμάτια του παζλ, γίνεται πολύ καχύποπτη για το αν πρέπει να χειροτονηθεί η Ελισάβετ».

Θα της κάνει το βίο αβίωτο;

«Δεν ξέρω ακόμη για να σας απαντήσω. Πάντως, δεν νομίζω ότι το πρόβλημα της Κασσιανής είναι να της κάνει το βίο αβίωτο. Αρέσκεται περισσότερο στο να κατηγορεί την ηγουμένη Φιλαρέτη για το ό,τι δεν προέβλεψε. Με την ηγουμένη Φιλαρέτη έχει πρόβλημα αλλά και με τη μοναχή Αυξεντία, που είναι θεία της Ελισάβετ, και νιώθει ότι κάτι κρυφό υπάρχει. Η αλήθεια είναι ότι όντως κάτι υπάρχει», λέει η Μυρτώ Αλικάκη στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved