Μυρτώ Αλικάκη: «Ενθουσιάστηκα με το ρόλο. Σπάνια είχα τη χαρά να υποδυθώ έναν αρνητικό χαρακτήρα»
Media

Μυρτώ Αλικάκη: «Ενθουσιάστηκα με το ρόλο. Σπάνια είχα τη χαρά να υποδυθώ έναν αρνητικό χαρακτήρα»

Η Μυρτώ Αλικάκη ερμηνεύει την μοναχή Κασσιανή στην καθημερινή σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο.

Δεσποτική αυστηρή, φιλόδοξη και καχύποπτη, υπονομεύει με κάθε τρόπο την ηγουμένη Φιλαρέτη (Κατερίνα Διδασκάλου), για να πάρει τη θέση της στη μονή.

Στο «Μαύρο ρόδο», στη νέα καθημερινή σειρά του MEGA, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, οι πειρασμοί και η αμαρτία έχουν πάρα πολλά πρόσωπα.

Η Κασσιανή θα παρέμβει δραστικά όταν η Ελισάβετ παρεκκλίνει από τους κανόνες του μοναστηριού;

«Η Κασσιανή είναι ο άνθρωπος που θα πετάξει ένα πικρόχολο και σαρκαστικό σχόλιο. Θα καταδείξει καθετί που δεν είναι σύννομο με τους κανόνες».

- Μπήκε στο μοναστήρι από ένα γεγονός που σημάδεψε τη ζωή της;

«Το παρελθόν της δεν είναι πολύ σαφές από το σενάριο. Η αλήθεια είναι ότι έχω φτιάξει μια δική μου ιστορία. Αλλά είναι εντελώς δική μου. Για προσωπική χρήση. Θεωρώ ότι η Κασσιανή μπήκε στο μοναστήρι 20 με 25 χρόνων. Φαίνεται να έχει πολύ κακή σχέση με τον πατέρα της και γενικά με τους άντρες».

- Συνεπώς, μπορεί η Κασσιανή να έχει κακοποιηθεί από τον πατέρα της;

«Πιστεύω ότι θα μπορούσε».

- Μία από τις γυναίκες που, έπειτα από ένα σοκαριστικό γεγονός στη ζωή τους, καταφεύγουν στο μοναστήρι;

«Είναι κάτι που ισχύει στη ζωή, άρα ισχύει και στη σειρά. Υπάρχει η αίσθηση ότι όλες οι μμοναχές έχουν ζήσει κάτι που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν στον έξω κόσμο και μπήκαν σε μοναστήρι»

-Δελεαστικός ο ρόλος της Κασσιανής;

«Ενθουσιάστηκα με το ρόλο. Πολύ σπάνια είχα τη χαρά να υποδυθώ έναν αρνητικό χαρακτήρα. Αυτοί οι χαρακτήρες όλους μας γοητεύουν. Επίσης, οι ιστορίες εκτυλίσσονται σε ένα χώρο, στο μοναστήρι, που μου είναι άγνωστος και μακρινός», αναφέρει η Μυρτώ Αλικάκη στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved