Media

Η Αλικάκη αποκάλυψε για τους γιούς της: «Ο ένας είναι υπεραναλυτικός, ο άλλος ακριβώς το αντίθετο»

Gossip-tv Team

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την οικογένειά της, τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη, αλλά και τους δυο γιούς της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού, οι οποίοι την ακολουθούν και την στηρίζουν σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή DOT. και μίλησε με άκρως αποκαλυπτικό τόνο σχετικά με τον Πέτρο Λαγούτη, με τον οποίο και έχουν μέχρι και σήμερα, παρά τον χωρισμό τους, μια εξαιρετική σχέση, αλλά και για τους δυο γιους της, οι οποίοι είναι η μεγάλη της αδυναμία. Η ηθοποιός αποκάλυψε τα στοιχεία του χαρακτήρα των παιδιών της, αλλά και πως αντιμετωπίζει η ίδια τις καταστάσεις μεγαλώνοντας.

Η Μυρτώ Αλικάκη είπε χαρακτηριστικά: «Ως μοναχοπαίδι επένδυσα στις φιλίες. Έχω φίλους από 28 ως 65 χρονών και υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στη ζωή μου στους οποίους μπορώ να πω το οτιδήποτε. Είναι 5-6. Κάποια τιγμή αποφάσισα ότι δεν θέλω να ντρέπομαι. Εκείνο που δυσκολεύομαι να απαλλαγώ και ίσως να μη θέλω, είναι ότι όταν αγαπώ και ενδιαφέρομαι για κάποιον μπορώ να γίνω “λάστιχο”. Είμαι μητρική με τους ανθρώπους»

«Μεγάλωσα από πολύ νωρίς μόνη μου. Έχω μια επιβιωτική δύναμη πολύ έντονη. Δε συγχωρώ εύκολα την αδυναμία στους ανθρώπους, πέφτουν εύκολα στα μάτια μου, μπορεί να μην τους το πω... Ο δικός μου ναρκισσισμός είναι να τα καταφέρνω πάντα. Το άλλο είναι ότι επειδή μεγαλώνω, θέλω να προλάβω όσο περισσότερα πράγματα γίνεται. Νιώθω ευτυχισμένη, περιβάλλομαι από αγάπη και εμπιστοσύνη».

«Ο ένας μοιάζει σε εμένα και ο άλλος στον Πέτρο, σε χαρακτήρα. Οι δυο μας όμως έχουμε κοινά, όπως η χαρά, η αθωότητα, ότι έχουμε ο καθένας τα σκοτάδια του και ότι έχουμε περάσει από συμπληγάδες. Έχουμε ζητήσει συγγνώμη στα παιδιά μας, έχουμε πει στα παιδιά ότι τα λάθη είναι για τους ανθρώπους... Όταν ένας άνθρωπος κάνει παιδιά δεν σημαίνει πως σταματά να είναι δημιουργικός. Έχω ένα παιδί υπεραναλυτικό κι ένα που του τα βγάζεις με το τσιγκέλι. Γενικά δεν κάνω ερωτήσεις. Προσπαθώ να μην τους πρήζω. Όταν κάνουμε κουβέντα συνήθως είναι ουσιαστική και ωραία».

Δείτε το σχετικό βίντεο με την συνέντευξή της παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved