Γλυκάνισος: Η ανατριχιαστική συνάντηση Ραζάν- Στρατή έκανε το τηλεοπτικό κοινό να «λυγίσει»!
Media

Γλυκάνισος: Η ανατριχιαστική συνάντηση Ραζάν- Στρατή έκανε το τηλεοπτικό κοινό να «λυγίσει»!

Γλυκάνισος: Στο σημερινό επεισόδιο (1-10) είδαμε ότι ο Στρατής βρέθηκε με την Ραζάν και της είπε ότι θέλει να είναι μαζί και ότι είναι ικανός να κάνει και να ξεπεράσει τα πάντα, μιας και είναι πολύ ερωτευμένος. 

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η σειρά έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει σταματήσει να την παρακολουθεί, μιας και θέλει διακαώς την Ραζάν με τον Στρατή ζευγάρι.

Στο σημερινό επεισόδιο από την σειρά Γλυκάνισος είδαμε την Ραζάν να συναντά για ακόμα μια φορά τον Στρατή, με σκοπό να του πει πώς δεν θέλει να την ξαναενοχλήσει, μιας και θα παντρευτεί τον Καρίμ, όπως έτσι και αλλιώς είναι κανονισμένο από την οικογένειά της.

Έτσι και έγινε, με τον Στρατή να την παρακαλάει να είναι ζευγάρι, μιας και δεν μπορεί με τίποτα να την βγάλει από το μυαλό του και θέλει να κάνουν μια προσπάθεια να είναι μαζί. Η Ραζάν του είπε πώς ακόμα και αν νιώθει το ίδιο ερωτευμένη μαζί του, δεν μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια που δεν τους επιτρέπουν να είναι μαζί.

Οι χρήστες του Twitter τους θέλουν ζευγάρι και δεν μπορούν με τίποτα να πιστέψουν πώς αυτός ο έρωτας δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Δείτε το βίντεο από την συνάντησή τους παρακάτω:

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικά από τα πιο απολαυστικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved