Διδασκάλου – Κακούρης: Η αποκάλυψη των πρωταγωνιστών Μαύρο Ρόδο για τη σχέση τους
Media

Διδασκάλου – Κακούρης: Η αποκάλυψη των πρωταγωνιστών Μαύρο Ρόδο για τη σχέση τους

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στις 22.30 η νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», η οποία αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές και η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησαν στην Ελένη τόσο για τη σειρά όσο και για τη σχέση τους! 

Η κάμερα της «Ελένης» συνάντησε τον Λεωνίδα Κακούρη και την Κατερίνα Διδασκάλου στα γυρίσματα της σειράς και μίλησαν για την πρεμιέρα.

«Η σειρά ξεκινάει με μια βροχερή νύχτα στο μοναστήρι όπου η ηγουμένη δέχεται την επίσκεψη της νεαρής δόκιμης», λέει η Κατερίνα Διδασκάλου και συμπληρώνει:

«Θα δείτε και από τη ζωή του αντίπαλου δέους, που είναι το χωριό».

«Μας συστήνει σιγά σιγά τους ήρωες η σειρά. Κάνει ένα πέρασμα σχεδόν από όλους τους ήρωες», είπε από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Είναι η περίοδος που βάζουμε τα ερωτηματικά. Στην πορεία των επεισοδίων θα δούμε και τις απαντήσεις».

Οι δύο πρωταγωνιστές μίλησαν για τους χαρακτήρες τους.

«Είναι μια φιλόλογος που οδηγείται στη μοναχική ζωή. Θα το μάθουμε με flashback, είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς οδηγήθηκε στο μοναστήρι», λέει η Κατερίνα Διδασκάλου για τον ρόλο της.

«Παρότι εγώ κάνω έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, και ο Λεωνίδας κάνει έναν σκληρό άνθρωπο με πολλή δύναμη, μου έκανε εντύπωση πώς έχει κατορθώσει να κάνει έναν τελείως διαφορετικό τύπο».

«Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που ύστερα από τρία χρόνια δουλειάς, μπορώ να πω ότι νιώθω φίλη με αυτόν τον άνθρωπο. Είναι μεγάλη υπόθεση, η δουλειά μας είναι σκληρή, έχει πολλά από κάτω και είναι επίτευγμα να μπορείς να το πεις αυτό», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου για τον συμπρωταγωνιστή της, με τον ίδιο να ανταποδίδει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved