Μαύρο Ρόδο –Διδασκάλου: «Αποσύρθηκα στο μοναστήρι αλλά η καλογερική είναι δύσκολη»
Media

Μαύρο Ρόδο –Διδασκάλου: «Αποσύρθηκα στο μοναστήρι αλλά η καλογερική είναι δύσκολη»

Η Κατερίνα Διδασκάλου, που θα πρωταγωνιστήσει φέτος ως «Ηγουμένη Φιλαρέτη» στη νέα δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» βρέθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η αγαπημένη και ταλαντούχα ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε στην παρέα της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Αποκάλυψε πως δεν είχε σκοπό φέτος να κάνει τηλεόραση, εάν δεν της προτεινόταν κάτι τόσο ξεχωριστό. «Είναι μία τόσο διαφορετική ηρωίδα, μια ηγουμένη σε μοναστήρι, μια γυναίκα που έχει αποφασίσει πως αυτή θα είναι η ζωή της πια» συμπλήρωσε.

Συνέχισε αναφέροντας πως ο ρόλος της, η ηγουμένη Φιλαρέτη είναι εκείνη που θα πει στην ηρωίδα να σκεφτεί πολύ καλά εάν θέλει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια.

Η Κατερίνα Διδασκάλου για τις ανάγκες του ρόλου επισκέφτηκε μαζί με την πρωταγωνίστρια, Φωτεινή Παπαθεοδώρου ένα μοναστήρι στο Ρέθυμνο. «Πέρασα υπέροχα, η ηγουμένη Θέκλα είναι ένας φωτισμένος άνθρωπος, που όλες τις κοπέλες που μπήκαν νωρίς στο μοναστήρι, τις έβαλε να τελειώσουν το σχολείο, να πάνε στο πανεπιστήμιο…έχω πάρει πολλά στοιχεία της» δήλωσε.

Ερωτώμενη για το εάν θα μπορούσε να αποσυρθεί πλήρως σε ένα μοναστήρι απάντησε χαρακτηριστικά πως «η καλογερική είναι δύσκολη…δεν θα μπορούσα να το κάνω για πάντα. Ωστόσο μου άρεσε που αποσύρθηκα για λίγο».

«Προσεύχομαι στην ανώτερη δύναμη που μας διέπει, γιατί πιστεύω πως η προσευχή είναι παρηγοριά, είναι δύναμη» προσέθεσε.

Σχετικά με τον ρόλο της τόνισε επίσης πως αυτό που την κέντρισε ήταν το γεγονός πως είναι ένας χαρακτήρας φωτισμένος, «χωρίς παρωπίδες και μπαίνει στο μοναστήρι χορτασμένη από τη ζωή».

Η Κατερίνα Διδασκάλου θα πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Το Χελιδόνι» στο θέατρο «Μουσούρη» από 6 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved