Love Island: Το «άκυρο» στον Θοδωρή από τη Μαρία, τα καυτά φιλιά Κόρκα-Ιωάννας και οι παρεξηγήσεις!
Media

Love Island: Το «άκυρο» στον Θοδωρή από τη Μαρία, τα καυτά φιλιά Κόρκα-Ιωάννας και οι παρεξηγήσεις!

Love Island: Νέες ανατροπές ήρθαν σήμερα με το... καλημέρα σας στο επεισόδιο αφού ο Αργύρης κλήθηκε να επιλέξει μία από τις κοπέλες για ταίρι του, κάτι που σημαίνει ότι θα την... έκλεβε από κάποιον άλλο παίκτη!

Ο Αργύρης λοιπόν, παρά τις προειδοποιήσεις των περισσότερων συμπαικτών του, επέλεξε ποια κοπέλα ήθελε για ταίρι του. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Η αντίδραση του Θοδωρή που έχασε τη Μαρία ήταν λίγο... έντονη καθώς είπε ότι κανένας δεν ταιριάζει όσο ο ίδιος με τη Μαρία. Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Στο μεταξύ η Ιωάννα η οποία ήρθε πολύ κοντά με τον Κόρκα και είναι το νέο ζευγάρι του παιχνιδιού, θέλησε να μάθει πόσες φορές πριν βρεθεί εκείνη στο όλο σκηνικό, ο Κόρκας είχε φιλήσει παθιασμένα την Κλαούντια. Δείτε την αντίδρασή τους:

Πάντως, ο Αργύρης και η Μαρία έδειξαν να κάνουν μία καλή αρχή με τον Θοδωρή να αποτελεί προφανώς για εκείνη... παρελθόν. Μάλιστα η νεαρή ξανθιά άρχισε να μαθαίνει τον Αργύρη να σφυρίζει!

Και ο Αργύρης πάλι έδειξε να βάζει τα δυνατά του για να κερδίσει την Μαρία στην οποία είπε πως είναι η ομορφότερη μέσα στο παιχνίδι:

Πάντως, Κόρκας και Ιωάννα έρχονται όλο και πιο κοντά ανταλλάσσοντας σε ανύποπτες στιγμές καυτά φιλιά:

Πάντως, σε άλλα στρατόπεδα, ο Αλέξανδρος με τη Χριστίνα δείχνουν αποφασισμένοι να αναθεωρήσουν τη σχέση τους μετά από μία παρεξήγηση που έγινε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved