Συριοπούλου για Παράδεισο των Κυριών: «Η Μιράντα είναι μια γυναίκα που έχει περάσει δύσκολα στη ζωή»
Media

Συριοπούλου για Παράδεισο των Κυριών: «Η Μιράντα είναι μια γυναίκα που έχει περάσει δύσκολα στη ζωή»

Την Ευαγγελία Συριοπούλου την απολαμβάνουμε μέσα από την νέα σειρά του Alpha, Παράδεισος των κυριών και έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Η ηθοποιός έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στον ρόλο της αλλά και στο τι της κεντρίζει το ενδιαφέρον στην εποχή 1960.

Πώς σας έγινε η πρόταση για τον «Παράδεισο των κυριών» και πώς ήρθε ο ρόλος της Μιράντας;

Στον «Παράδεισο» σκηνοθέτης είναι ο Γιάννης Βασιλειάδης και παραγωγός ο Γιάννης Καραγιάννης, με τους οποίους έχω συνεργαστεί εξαιρετικά και στο παρελθόν, στο «Έλα στη θέση μου».

Γνωρίζουν τη δουλειά μου, με εμπιστεύονται και αστό είναι αμοιβαίο. Τι σας αρέσει στην εποχή του 1960;

Είναι μια περίοδος στην οποία αρχίζουν να γίνονται καινούργια πράγματα, επαναστατικά για την εποχή, το οποίο έχει μια γοητεία αν αναλογιστούμε τα μέσα που διέθεταν οι άνθρωποι τότε και τη λιγοστή πληροφορία σε σχέση με σήμερα. Οπότε, αυτό από μόνο του με ελκύει και το αντιμετωπίζω με θαυμασμό. Ωστόσο, αν και είμαι πολύ ρομαντική, πρακτικά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ζήσω σε ένα τόσο «κλειστό» περιβάλλον.

Η Μιράντα είναι διευθύντρια προσωπικού σε πολυκατάστημα. Τι σας αρέσει στην ηρωίδα σας;

Η Μιράντα είναι μια γυναίκα που έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της. Τραγικές στιγμές του παρελθόντος την έχουν σημαδέψει και προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Ωστόσο, πρόκειται για έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα, που έχει καταφέρει να επιβιώσει μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Εμείς πιάνουμε την ιστορία της από τη στιγμή που αρχίζει να εργάζεται στον «Παράδεισο», επιχειρώντας μια νέα αρχή που την κάνει ευτυχισμένη. Παρ’ όλα αυτά, ούτε και τώρα ο δρόμος της θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Αυτό που μου αρέσει σε αυτήν είναι η αγωνιστικότητα και το πείσμα της, το γεγονός ότι δεν το βάζει κάτω και παλεύει για να ξαναπάρει τη ζωή της στα χέρια της. Είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, που προσπαθεί πίσω από τον ψυχρό επαγγελματισμό της να κρύψει πολλά. Όμως, τα μυστικά της θα αρχίσουν σιγά σιγά να αποκαλύπτονται.

Ποιος ή ποια θέλει να της κάνει κακό;

Όπως είδαμε, η Μιράντα δείχνει να φοβάται ιδιαίτερα τον αστυνομικό που έρχεται να εξιχνιάσει το θάνατο του Αριστείδη. Αυτό ξεκινά ήδη να εξηγείται από το φλασμπάκ, όπου τον παρακολουθήσαμε να της παίρνει το παιδί. Ωστόσο υπάρχουν πτυχές της ιστορίας -δεν μπορώ να τις αποκαλύψω ακόμη, οι οποίες θα συγκλονίσουν τους ήρωες.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζουν στη ζωή της;

Αυτή η γυναίκα έχει βάλει άλλες προτεραιότητες και έχει αφήσει την προσωπική της ζωή στο περιθώριο. Προσπαθεί να ορθοποδήσει επαγγελματικά και, μόλις το καταφέρνει, αρχίζει σιγά σιγά να δίνει χώρο και στα συναισθήματά της, τα οποία κρατάει για την ώρα μέσα της.

Πηγή: 7μερεςtv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved