Πιτσούλη: Ο ρόλος στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», το... τρέξιμο στα 75 της χρόνια και ο «Πλάτανος»!
Media

Πιτσούλη: Ο ρόλος στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», το... τρέξιμο στα 75 της χρόνια και ο «Πλάτανος»!

Η Πηνελόπη Πιτσούλη είναι η μαμά ή η γιαγιά που θα θέλαμε να έχουμε όλοι. Είναι η συνεργάτιδα που λατρεύουν όλοι οι άνθρωποι του χώρου της. Είναι η ηθοποιός που μετράει πάνω από 45 χρόνια στο επάγγελμα και το χαίρεται!

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι με δύο σίριαλ, ένα εβδομαδιαίο, το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» των Ρέππα Παπαθανασίου στο Mega και ένα καθημερινό, τον Πλάτανο στην ΕΡΤ 1, η αγαπημένη Πηνελόπη Πιτσούλη τρέχει και δεν φτάνει. Αλλά δεν λέει όχι ποτέ σε ωραίους ρόλους. Δείτε τι είπε για αυτή τη δημιουργική περίοδο της ζωής της...

Πόσα χρόνια μετράτε στο θεατρικό σανίδι;

Έκλεισα 45 χρόνια στο θέατρο. Ο μπαμπάς μου είχε μεράκι με τη σκηνή, ήθελε μια από τις κόρες του να γίνει θεατρίνα. Ο ίδιος ήταν δημόσιος υπάλληλος, αλλά και πολύ καλός καραγκιοζοπαίχτης. Όταν γεννήθηκα, ήμουν ένα σαμιαμίδι, αδύνατη, μικρούλα, ο πατέρας έβαζε μουσική στο ραδιόφωνο και μια μέρα ανέβηκα στο τραπέζι και τραγούδησα χορεύοντας. Ο μπαμπάς είπε στη μάνα: «Να, ήρθε η καλλιτέχνισσα, γιατί με τις άλλες δυο δεν είδα προκοπή!». Έτσι μου μπήκε το μικρόβιο του θεάτρου, από τον μπαμπά. Εκείνος με σπούδασε στο θέατρο. Ο έρωτας με βρήκε μικρή. Παντρεύτηκα τσακ-μπαμ και ο άντρας μου με έκανε ηθοποιό. Σε ποιον να το πω; Πατέρας και άντρας με υποστήριξαν να βγω στο θέατρο! Τόσο τυχερή ήμουν, τόσο μοντέρνοι και καλοί άντρες μού έτυχαν!

Σας βλέπουμε και στον Πλάτανο…

Πολύ τρέξιμο και είμαι και 75 ετών! Εδώ και τρεις σεζόν υποδύομαι τη Μάρμω στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που κάνει επιτυχία στην ΕΡΤ. Καλή ελληνική μυθοπλασία, καλό καστ. Ο Πλάτανος είναι το γούρι της ΕΡΤ, με αυτόν ξεκίνησε ξανά τη μυθοπλασία και πάει σφαίρα.

Είστε πολύ αισιόδοξος άνθρωπος...

Είμαι ευχαριστημένη που ζω και υπάρχω. Δεν περιμένω τίποτα και αφήνω τη ζωή να με πηγαίνει, όπως έκανα πάντα. Η ζωή θέλει χαρά, δημιουργία, κέφι, γι’ αυτό, όποιες και να είναι οι συνθήκες, δεν πρέπει να είμαστε μίζεροι, αλλά αισιόδοξοι. Λέω σε ένα συνάδελφό μου στον «Πλάτανο»: «Γίνομαι 75 χρονών» και μου απαντάει: «Το πόσο αισθάνεσαι έχει σημασία». «Εγώ νιώθω ορεξάτη», τού είπα, «ζω την κάθε στιγμή και θέλω να ζήσω κι άλλο». «Αυτό είναι!» κατέληξε, «Είσαι ερωτευμένη με τη ζωή».

Πηγή: 7 Μέρες TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved