Βασίλης Μπισμπίκης: Ο γιος του, η πρώτη εμφάνιση πριν 17 χρόνια στην tv και ο έρωτας με την Βανδή
Media

Βασίλης Μπισμπίκης: Ο γιος του, η πρώτη εμφάνιση πριν 17 χρόνια στην tv και ο έρωτας με την Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha!

Αρχικά ο ηθοποιός είπε στην Ναταλία Γερμανού για τους ρόλους του:

«Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που ταυτίζονται με αυτό που κάνουν. Υπάρχει μία κούραση ,μια πίεση και μετά την παράσταση θα πάμε με φίλους να πιούμε κάτι να χαλαρώσουμε».

Και πρόσθεσε: «Φεύγω από το σπίτι μου στα Εξάρχεια και πάω σε ένα μαγαζί υπόγειο με λουλούδια, σπασμένα πιάτα» είπε για την εναλλαγή σκηνικών για να μπει στον ρόλο του «Στρατή» στη νέα σειρά, Αυτή η νύχτα μένει!

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη νύχτα λέγοντας: «Έχω εξοικείωση με τη νύχτα γιατί ήμουν πολλά χρόνια μέσα σε αυτήν, στο Λουτράκι. Γοητεύομαι από τη νύχτα αλλά είναι και επικίνδυνη, είναι κομμάτι της γοητείας της»!

Όσον αφορά για τον νέο του ρόλο στον Alpha, είπε: «Θεωρώ ότι έχω κοινά στοιχεία με τον ήρωά μου, είναι ντόμπρος, ζει τα πάθη του, είναι πολλές από τις πτυχές του εαυτού μου.»

Στη συνέχεια μίλησε και για τον μονάκριβο γιο του, τον Μιχάλη: «Ο γιος μου είναι λατρεία, είναι αδυναμία μου, είναι ο άγγελός μου».

Στη συνέχεια περίμενε μία έκπληξη τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Είδαμε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση περίπου 17 χρόνια πίσω.

Η Ναταλία Γερμανού επεσήμανε πως δεν θα τον ρωτούσε τίποτα για την προσωπική του ζωή με την Δέσποινα Βανδή, με τον ίδιο να απαντά: «Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά»!

Κι αν δεν έχετε δει τον γιο του, δείτε τον παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved