Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Τρελό γέλιο στο Twitter με την Σταυρακέλη- Αποθέωσαν τις ατάκες της!
Media

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Τρελό γέλιο στο Twitter με την Σταυρακέλη- Αποθέωσαν τις ατάκες της!

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Στο σημερινό επεισόδιο (8-10) παρακολουθήσαμε την Μαίρη Σταυρακέλη να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, ως μητέρα της Βάσως Λασκαράκη, με τις ατάκες της να είναι το κάτι άλλο!

Η αγαπημένη σειρά έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου και το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε από το πρώτο κιόλας λεπτό, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν κάθε σκηνή!

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου, στη σειρά "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" παρακολουθήσαμε, μεταξύ πολλών, μια επική συζήτηση μεταξύ της ηθοποιού Μαίρης Σταυρακέλη, που υποδύεται την μητέρα της Βάσως Λασκαράκη, η οποία και έκανε κανονική ανάκριση στην κόρη της για την ερωτική της ζωή με τον σύζυγό της, Γιώργο. Οι ατάκες της ηθοποιού ήταν επικές και φυσικά παρότρυνε την κόρη της να ψάξει το κινητο του άνδρα της, μιας και είναι σίγουρη ότι εκείνος της απατάει. Έτσι και έγινε μάλιστα.

Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν την Μαίρη Σταυρακέλη και τις ατάκες της, ενώ δεν δίστασαν να τονίζουν πώς ο ρόλος της θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέχεια, μιας και αυτό που κάνει είναι να... βάζει φιτιλιές!

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved