Το πρωινό: Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τα παράπονά του on air: «Είναι αντισυναδελφικό»
Media

Το πρωινό: Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τα παράπονά του on air: «Είναι αντισυναδελφικό»

Το πρωινό: Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είχε σήμερα (1/10) ένα αποκλειστικό θέμα για την υπόθεση της Πάτρας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας που κατηγορείται μετά τον θάνατο των τριών παιδιών της στην Πάτρα, πήγε να καταθέσει και το γνώριζε μόνο το Πρωινό.

Η κάμερα της εκπομπής ήταν εκεί από νωρίς και την συνάντησε χωρίς εκείνη να κάνει βέβαια κάποιες δηλώσεις.

Με αφορμή αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας, έκανε τα παράπονά του καθώς όπως είπε σε λίγη ώρα, όταν εκείνη θα βγει, σίγουρα στο σημείο θα είναι κι άλλες κάμερες από άλλες εκπομπές.

«Είμαστε εκεί και θα συνδεθούμε πάλι να δούμε τι θα πει η Δήμητρα Πισπιρίγκου. Εικάζω ότι δεν θα πει αλλά θα είμαστε εκεί. Φαντάζομαι ότι θα είναι και άλλες κάμερες εκεί αφού το είδαν από εμάς...», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:
«Δεν είναι κακό. Είναι κακό όμως να λέμε ότι έχουμε αποκλειστικά όταν τα έχουν δείξει άλλες εκπομπές πριν από εμάς. Δεν είναι συναδελφικό! Ας μου επιτραπεί να πω κάτι, δεν με πειράζει εμένα κάνω χρόνια αυτή τη δουλειά αλλά σε μια εκπομπή δουλεύουν 30-40 άνθρωποι και δουλεύουν και νέα παιδιά. Δεν είναι ωραίο όταν βγάζει ένας νέος συνάδελφος ένα θέμα να λένε μετά σε μια άλλη εκπομπή ότι έχουν θέμα. Εμένα προσωπικά μετά από 30 χρόνια δεν με πειράζει αλλά είναι αντισυναδελφικό».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved