GNTM 5: Η Αλεξία κέρδισε το advantage για την επόμενη δοκιμασία- Ανατροπή στην αποχώρηση!
Media

GNTM 5: Η Αλεξία κέρδισε το advantage για την επόμενη δοκιμασία- Ανατροπή στην αποχώρηση!

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο, η Αλεξία κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία για την δοκιμασία με το γαλλικό άρωμα, ενώ στο bottom two βρέθηκαν οι Μύρια και η Κατερίνα. 

Το σημερινό επεισόδιο είχε τα πάντα και φυσικά πολλές εκπλήξεις, με βαθμό δυσκολίας για τα κορίτσια, που σίγουρα δεν το φαντάζονταν.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου του GNTM παρακολουθήσαμε ένα επεισόδιο που πραγματικά τα είχε όλα. Η πρώτη φωτογράφιση ήταν άκρως απαιτητική, μιας και θα έπρεπε να φωτογραφηθούν, κάνοντας κούνια στον αέρα, για την καμπάνια ενός γαλλικού αρώματος και να δείχνουν όσο το δυνατόν πιο "ακριβές", κομψές και αέρινες γίνεται.

Μόλις ξεκίνησε η Βίκυ Καγιά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, φώναξε μπροστά της την χρυσή τριάδα της δοκιμασίας, που αυτήν δεν ήταν άλλη από την Αλεξία, την Μικαέλα και την Μαρίτα, οι οποίες τα κατάφεραν φαντασικά και υπηρέτησαν το concept όσο το δυνατόν καλύτερα, δεδομένου ότι ήταν και η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, αυτό ήταν πολύ μεγάλο επίτευγμα για τις τρεις τους, οι οποίες κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε 21 κορίτσια.

Στο bottom two βρέθηκαν οι Μύρια και η Κατερίνα, μιας και ήταν οι δυο που άκουσαν τις πιο αμφιλεγόμενες κριτικές. Η Αλεξία πήρε το εισιτήριο για την 20αδα του διαγωνισμού ενώ η Κατερίνα και η Μύρια έμειναν στο τέλος και οι δυο τους έδωσαν τις δικές τους εξηγήσεις για τι μπορούν να δώσουν στη συνέχεια. Η Κατερίνα δεν τα κατάφερε, μιας και δεν τα πήγε καθόλου καλά και αυτό που είπε ήταν ότι θέλει να πάει στα παιδάκια της!

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved